Τελευταια Νεα

5 Μαρ 2017

Εύκολο απόγευμα για τον Ίναχο...6 - 1 τον Άρη Αιτωλικού

Εύκολο απόγευμα είχε απέναντι στον Άρη Αιτωλικού ο Ίναχος Βάλτου. Η ομάδα του Νίκου Μπόλη κέρδισε με 6 - 1 και έφτασε τους 40 βαθμούς ανεβαίνοντας στην 5η θέση της βαθμολογίας.
Τα πάντα κρίθηκαν στο πρώτο 20λεπτο του αγώνα όταν το σκορ ήταν ήδη 4 - 0. Ο Στέφανος Φραγκούλης με σουτ στο 10ο λεπτό άνοιξε το σκορ για τον Ίναχο. Ο Χρήστος Αγγέλης με δύο γκολ στο 15΄ και στο 18΄ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3 - 0 και στο 20΄ ο Νικολογιάννης έκανε το 4 - 0 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Νίκος Μπόλης έδωσε την ευκαιρία στο 14χρονο Παναγιώτη Καππέ και ο νεαρός παίκτης πέτυχε το 5ο γκολ της ομάδας του με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού. Ο Αντώνης Τσιάκαλος στο 80΄ έκανε το 6 - 0 και στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι έχασαν πέναλτι με τον Καρέτσο και πέτυχα τελικά το γκολ της τιμής στο 85΄ με το Χειμώνα.

Α.Ο. ΙΝΑΧΟΥ ΒΑΛΤΟΥ (Νίκος Μπόλης): Σίμος, Τσιάκαλος Α., Νέστορας, Μαργαρίτης, Φραγκούλης Α., Μανώλης, Τζαμαλής (7΄ λ.τ. Μπιτσικώκος), Νικολογιάννης (32΄ Ζαραλής), Φραγκούλης Σ. (48΄ Καππές), Αγγέλης, Θώδης.

ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ (Χρήστος Κυριάκης): Πολίτης, Καρέτσος, Γεωργούτσος, Μοναστηράς, Τσίντζος, Μπακόλας, Σύρρος, Μπότας, Αγγέλης, Χειμώνας, Λυκούδης.
« PREV
NEXT »