Τελευταια Νεα

6 Μαρ 2017

Γυναικείο Ποδόσφαιρο: Νίκη με 2-1 για Μεσολόγγι 2008

Σε ένα παιχνίδι διαφήμιση για το γυναικείο ποδόσφαιρο το Μεσολόγγι 2008 επικράτησε 2-1 του αξιόμαχου και άκρως επικίνδυνου Φείδωνα Αργους και τον πλησίασε στο βαθμολογικό πίνακα στον ένα βαθμό.

Το ντέρμπι του Γ΄Ομίλου της Β΄Εθνικής παρακολούθησαν και οι πρόεδροι των ΕΠΣ Αιτ/νίας και Αργολίδας .....Παπαχρήστος Π. και Αποστολόπουλος Γιαν.
Η ομάδα του Μεσολογγίου μολονότι βρέθηκε να χάνει γρήγορα από την πρωτοπόρο ομάδα του Αργους  βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να γυρίσει το ματς, παίρνοντας εν τέλει παλικαρίσια νίκη με 2-1 σκορ, σε ένα παιχνίδι απολαυστικό και αρκετές συγκινήσεις.
Η ομάδα του Αργους  ευτύχησε να ανοίξει το σκορ γρήγορα και στην συνέχεια βρέθηκε κοντά στο 0-2 ,με τις γηπεδούχες να ψάχνουν ακόμη τα πατήματα τους. Απο το 30΄και μετά  το Μεσολόγγι 2008 και με την είσοδο της 14χρονης Ευθυμίου Ν. απείλησε την εστία της Γιαννακούλη και έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες με Ρ. Πούλιου και Βάσια Βάτσικα για το 1-1, κάτι πού έγινε στο 45΄.
Στην επανάληψη το Μεσολόγγι 2008 μπήκε πιο αποφασιστικά στο γήπεδο και με τις αλλαγές και τις εσωτερικές που έγιναν έγινε πιο ουσιαστικό και ο Φείδων που στο πρώτο ημίχρονο έμπαινε εύκολα στο β΄ημίχρονο απειλούσε μόνο με μακρινά σούτ και  με στημένες φάσεις...

Τα τρία γκόλ του αγώνα :8΄  μετα απο μακρινό φάουλ της Λάμπρου και σύγχυση στην περιοχή του Μεσολόγγι 2008 η Μαρίνη με γυριστό σούτ κάνει το 0-1.
45΄ωραία προσπάθεια της Ρούλας Πούλιου και κάθετη πάσα η 12χρονη Βάσια Βάτσικα με ωραίο διαγώνιο σούτ κάνει το 1-1.
70΄ η χρυσή αλλαγή για το Μεσολόγγι 2008 ,Αυγέρη Κων/να με ωραίο πλασέ πάνω απο την Γιαννακούλη κάνει το τελικό 2-1
Διαιτητής του αγώνα ο Ανδρεόπουλος Μίλτος με βοηθούς τις Κουτρογιάννου Ζ. ,Προβιά Λ.[ΕΠΣ Φωκίδας]


ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008 [ Γουλής Γιάννης]... Νταβαντζή, Γρομητσάρη Μ., Λίπο [λ.τραυμ. 35΄Ευθυμίου Ν.], Μόκκα, Γεωργαρά, Ρισβά Φ. [65΄Αυγέρη Κ.], Πρασσά, Πούλιου Ρ. Μαρκουτσά Δ., Καπνίση Μ. [78΄Γατσούλια Σ.]

ΦΕΙΔΩΝ ΑΡΓΟΥΣ.. [Ρούσσης Χαράλαμπος], ,Γιαννακούλη, Κοδέλα [65΄Leka E.], Κατσικάρη, Λάμπρου, Καραγιάννη, Δούκα , Νεφρού Ειρ., Νεφρού Μ. [76; Φασμακιώνη], Κιάμμου, Μαρίνη


http://mesologgisport.blogspot.gr
« PREV
NEXT »