Τελευταια Νεα

9 Φεβ 2017

Αναβιώνει την Αποκριάτικη Χοροεσπερίδα ο Παναιτωλικός

Όπως ήταν γνωστό στον Παναιτωλικό είχε παρθεί η απόφαση να αναβιώσει η Αποκριάτικη Χοροεσπερίδα που διοργάνωνε για αρκετά χρόνια στο παρελθόν ο Σύλλογος. Η Χοροεσπερίδα της ομάδας θα γίνει την Τσικνοπέμπτη 16 Φεβρουαρίου στο EMILEON SportCenter και διοργανώνεται από κοινού από την ΠΑΕ Παναιτωλικός, τον Ερασιτέχνη Παναιτωλικό και το Σύλλογο Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της ομάδας. Η διάθεση των προσκλήσεων έχει ξεκινήσει και η τιμή είναι στα 15 ευρώ.

Η ανακοίνωση για τη Χοροεσπερίδα αναφέρει:

Η Αποκριά πλησιάζει και την υποδεχόμαστε το βράδυ της Τσικνοπέμπτης 16 Φεβρουαρίου.
Πού; Στο Emileon!
Η ΠΑΕ Παναιτωλικός, ο Ερασιτέχνης Παναιτωλικός, ο Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών, διοργανώνουν από κοινού τη Χοροεσπερίδα. Και προσκαλούν όλα τα μέλη της μεγάλης ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ να πάρουν μέρος στη γιορτινή βραδιά!
Η Αποκριάτικη Χοροεσπερίδα του Παναιτωλικού, ήταν το κοσμικό γεγονός για το Αγρίνιο παλιότερα. Είχε μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία, γι’ αυτό οι μεγαλύτεροι σε ηλικία τη νοσταλγούν. Αυτή η νοσταλγία αποτέλεσε την αφορμή να διοργανώσουμε τη φετινή Χοροεσπερίδα και να την καθιερώσουμε. Δίνοντας συνέχεια σε μια ξεχωριστή εκδήλωση που πηγάζει από την πλούσια, 90χρονη ιστορία του Συλλόγου μας.
Το βράδυ της Τσικνοπέμπτης 16 Φεβρουαρίου σας περιμένουμε να γιορτάσουμε μαζί τη φετινή Αποκριά. Με συνοδεία ζωντανής ορχήστρας, να απολαύσουμε φαγητό, ποτό, χορό και γλέντι!
Η διάθεση των προσκλήσεων άρχισε. Τιμή 15 ευρώ (περιλαμβάνει πλούσιο μενού). Κατά τη διάρκεια της Χοροεσπερίδας θα πραγματοποιηθεί λαχειοφόρος κλήρωση για την ενίσχυση των Τμημάτων του Ερασιτέχνη Παναιτωλικού.
« PREV
NEXT »