Τελευταια Νεα

13 Φεβ 2017

Μαρίνος Ουζουνίδης; Δεν ήταν εύκολη νίκη

Στην κούραση απέδωσε το «χλωμό» πρώτο μέρος του Παναθηναϊκού ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ο οποίος δήλωσε απόλυτα ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών. Το εγκώμιο του Μπεργκ έπλεξε ο Έλληνας κόουτς. 

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου ο Ουζουνίδης 

«Το τελικό σκορ δείχνει μία εύκολη νίκη αλλά δεν ήταν έτσι. Είχαμε πολλές δυσκολίες στο πρώτο ημίχρονο. Ήταν λογικό για μένα. Είχαμε καταναλώσει μεσοεπιθετικά ενέργεια στο παιχνίδι με τον Αστέρα. Δεν είχαμε φρεσκάδα. Προσπαθήσαμε, αλλά χάναμε τα κοντρόλ και δεν κάναμε καλές πάσες. Ήταν θέμα της κούρασης που υπήρχε. Ζητήσαμε να δώσουμε όλοι κάτι παραπάνω. Ευτυχήσαμε να σκοράρουμε σχετικά νωρίς. Ο Βλαχοδήμος έκανε καλή επέμβαση και μετά το δεύτερο γκολ άνοιξε το παιχνίδι για εμάς. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια σε όλη τη διάρκεια. Ξέρουμε τις δυσκολίες που υπάρχουν και την κούραση. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια και το αποτέλεσμα». 

Για την καλή παρουσία στα τελευταία παιχνίδια στο δεύτερο μέρος: 

«Βελτιωνόμαστε συνέχεια. Τα αποτελέσματα που έχουμε δείχνουν ότι βελτιωνόμαστε συνέχεια. Η φυσική κατάσταση είναι θέμα και ψυχολογίας. Οι παίκτες μου έχουν αποκτήσει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Δεν χάνουμε τόσο εύκολα την μπάλα όσο στα πρώτα παιχνίδια. Όταν δεν έχεις ψυχολογία φαίνεσαι και κουρασμένος. Όταν παίζεις καλά βγαίνουν και τα τρεξίματα. Στο τέλος σήμερα κάποιοι έτρεχαν με το ζόρι αλλά έτρεχαν, επειδή πήγαινε το παιχνίδι». 

Για τον Παναιτωλικό κι αν έχει εμπειρία από την αντιμετώπισή του και τα λάθη: «Μπορεί να τον έχω αντιμετωπίσει αρκετές φορές, αλλά είναι μία ομάδα πάντα δύσκολη. Το ζητούμενο είναι να ανοίξεις το σκορ. Όσο για τα λάθη, κάναμε στο πρώτο ημίχρονο στα κοντρόλ και στις τελικές πάσες, ενώ φτάναμε μέχρι την περιοχή του αντιπάλου. Οφειλόταν στην φρεσκάδα και στην έλλειψη ενέργειας. Τον αντίπαλο τον αναγκάζεις να κάνει λάθη. Στο δεύτερο γκολ του Μπεργκ βγήκαμε τέσσερις εναντίον τριών. Είναι κάτι που θέλουμε, προσπαθούμε να το βάλουμε στην ομάδα μας». 

Για τους τραυματισμούς Ρέις και Κλωναρίδη: «Ο Ρέις δεν θυμάται τίποτα. Έπαθε διάσειση. Ο Κλωναρίδης ένιωσε ένα σφίξιμο στο πόδι του. Είναι φυσιολογικό. Έχουμε παιδιά που παίζουν συνεχόμενα παιχνίδια μετά από αποχή. Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό και να τον έχουμε στη διάθεσή μας, γιατί είναι κρίμα αφού βρίσκει τον ρυθμό του». 

Για τον Μπεργκ που βρίσκει όλο και πιο συχνά τον δρόμο προς τα δίχτυα: «Ξέρουμε ποιος είναι ο Μπεργκ. Σκοράρει ή όχι δεν μπορεί να τον αμφισβητήσει κάποιος. Ξέρουμε την κλάση του. Το θέμα είναι να τον βοηθήσουν οι συμπαίκτες του. Υπάρχουν οι παίκτες για να του βγάλουν τις πάσες και να αξιοποιήσουν τις κινήσεις του. Για να βγάλει γκολ ο φορ πρέπει να γίνουν κι άλλα πράγματα σωστά. Νομίζω ότι γίνεται αυτό σε μεγάλο βαθμό».


http://www.sport-fm.gr
« PREV
NEXT »