Τελευταια Νεα

23 Φεβ 2017

Ντέρμπι δύναμης και αμφισβητούμενων φάσεων το Ναυπακτιακός - Α.Ε.Μ.

Ισόπαλο με σκορ 1 - 1 έληξε το αναβληθέν ντέρμπι στο Παπαχαραλάμπειο μεταξύ Ναυπακτιακού και ΑΕΜ. Σε ένα ντέρμπι που αυτή την φορά παίχτηκε ποδόσφαιρο όμως με παράπονα από Ναυπακτιακό και ΑΕΜ για την διαιτησία. Όσον αφορά το Ναυπακτιακό για τρεις περιπτώσεις πέναλτι που ο κ. Κέκελος αρνήθηκε και για την ΑΕΜ το γκολ που σημείωσε ο Δημητρακόπουλος θεωρώντας πως στην αρχή της φάσης υπήρχε οφσάιντ κάτι και ο κ. Χουλιάρας δεν καταλόγισε.
Αυτό που αξίζει να επισημάνουμε είναι πως πραγματοποιήθηκε ένα πάρα πολύ δυνατό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες.
Η ΑΕΜ αν και ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι και μόλις στο 9′ έφτασε στο γκολ με το Θανάση Μιχαλόπουλο δεν κατάφερε να κρατήσει των έλεγχο του αγώνα με το Ναυπακτιακό να προσπαθεί να διασπάσει την άμυνα της και να φτάνει τελικά στο γκολ με τον Δημητρακόπουλο χάνοντας αρκετές ευκαιρίες για γκολ. Σημαντικότερη στιγμή ήταν όταν ο Λαγός θα διεκδικήσει μια χαμένη μπαλιά και με κεφαλιά θα στείλει την μπάλα ελάχιστα άουτ.
Επίσης κάτι που δεν πρέπει να περάσει στα ψιλά είναι η πάρα πολύ καλή δουλειά της αστυνομικής διεύθυνσης που σε συνεργασία με το Α.Τ. Ναυπάκτου και τις ομάδες δε χρειάστηκε η παραμικρή επέμβαση τους σε ένα παιχνίδι που είχε πάρα πολύ κόσμο.

Το φιλμ του αγώνα.

9′ Γκολ. Σέντρα του Κοντομήτσου κεφαλιά του Μιχαλόπουλου η μπάλα στα δίχτυα.
11′ Ο Δημητρακόπουλος θα βγει σε θέση τετ α τετ θα δεχθεί το μαρκάρισμα από το Δημήτρη Ζέρβα μέσα στην περιοχή ο κ. Κέκελος δε θα καταλογίσει πέναλτι κάτω από έντονες διαμαρτυρίες από τον Ναυπακτιακό.
16’ Εκτέλεση φάουλ του Παπαποστόλου η μπάλα λίγο άουτ.
29′ Ο Λαγός θα δεχθεί μαρκάρισμα μέσα στην περιοχή θα ζητήσει πέναλτι όμως ο κ. Κέκελος θα πει όχι.
31′ Σουτ του Κράνη η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
37’ Σέντρα του Καζανά κεφαλιά του Θεοχάρη η μπάλα άουτ.
38’ Σουτ του Καραγιάννη η μπάλα θα περάσει άουτ.
47’ Σουτ του Λαγού η μπάλα λίγο άουτ.
51’ Γκολ. Μπροστινή μπαλιά του Καραγιάννη ο Λαγός βγαίνει στην πλάτη της άμυνας θα κάνει συρτή σέντρα στο Δημητρακόπουλο που με κοντινό πλασέ θα στείλει τη μπάλα στα δίκτυα κάτω από έντονες διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων πως στο ξεκίνημα της φάσης υπήρχε οφσάιντ.
54′ Συρτό δυνατό σουτ του Θεοχάρη έξω από την περιοχή μπλοκάρει σταθερά ο Ζέρβας.
56’ Εκτέλεση φάουλ του Καραγιάννη κεφαλιά του Μήτρου η μπάλα άουτ.
72′ Εκτέλεση φάουλ του Ζαρκάδα γυριστό σουτ του Μπαλαούρα η μπάλα άουτ.
76′ Μπροστινή μπαλιά η οποία πηγαίνει κατευθείαν στην αγκαλιά του Ζέρβα τη  διεκδίκησε ο Λαγός και με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα δίπλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι άουτ.
82’ Σουτ του Παπαποστόλου η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
85′ Σουτ του Καζανά μέσα από την μεγάλη περιοχή η μπάλα άουτ.
86′ Ο Δημόπουλος θα αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
89′ Δεύτερη κίτρινη και στον Μιχαλόπουλο και η ΑΕΜ με δέκα παίκτες.
90′ Ο Μήτρου θα πέσει μέσα στην περιοχή ο Ναυπακτιακός θα ζητήσει πέναλτι.

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Περικλής Παπαποστόλου): Ανδρεόπουλος (62΄ λ.τ. Δουλιώτης), Καζανάς, Σταυρόπουλος (55΄ Μήτρου), Μπαλαμπάνης, Δημόπουλος, Κονίδας, Λαγός, Θεοχάρης, Δημητρακόπουλος (74΄ Καλαβρουζιώτης Θ.), Καραγιάννης, Παπαποστόλου.

Α.Ε. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (Χρήστος Ζαρκαβέλης): Ζέρβας Δ., Μπαλαούρας, Κοντομήτσος, Τραγουλιάς, Πασπαλιάρης, Δενδρινός, Μιχαλόπουλος, Ζαχαράκης, Κράνης (78΄ Σακελαρόπουλος), Ζέρβας Ν. (65΄ Ζαρκάδας), Βασιλάρης.

πηγή: nafpaktianews.gr
« PREV
NEXT »