Τελευταια Νεα

10 Φεβ 2017

Πρεμιέρα με νίκη στη Γ΄ ΕΣΚΑΒΔΕ για τη δεύτερη ομάδα του Παναιτωλικού

Με επιτυχία ξεκίνησαν οι νέοι  της ομάδας του Παναιτωλικού Γ.Φ.Σ τους αγώνες τους στον Α΄ Όμιλο της Γ΄Κατηγορίας της ΕΣΚΑΒΔΕ. Στον πρώτο τους αγώνα νίκησαν τον ΚΑΟ Φιλοθέης  στο ΔΑΚ Άρτας  με σκορ 55 – 49.
Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του  Παναιτωλικού διατηρούσε πάντα ένα μικρό προβάδισμα έξι με οχτώ πόντων . Η διαφορά μειώθηκε με συνεχόμενα τρίποντα  των αντιπάλων και έτσι το πρώτο ημίχρονο  έκλεισε με προηγούμενο τον Παναιτωλικό με σκορ 27 – 24.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι ομάδες εναλλάσονταν στην πρωτοπορία χωρίς καμία να μπορεί να ξεφύγει και να πάρει σαφές προβάδισμα.Η καλή άμυνα των τριών τελευταίων λεπτών , τα καθοριστικά καλάθια και τα λάθη των αντιπάλων λόγω της πίεσης στην άμυνα έδωσαν τη νίκη στον Παναιτωλικό Γ.Φ.Σ. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παναιτωλικός αγωνίστηκε με αθλητές γεννημένους το 1997 και έπειτα , οι οποίοι έκαναν ένα ελπιδοφόρο ξεκίνημα.

Διαιτητές: Τσίγας - Καλαβρουζιώτου.

Δεκάλεπτα: 9 – 10 , 15 – 17 , 17 – 14 , 8 – 14.

Παναιτωλικός Γ. Φ, Σ.: Πάγια Ι. 2, Χουλιάρας Θ., Τσατσούλης  Α., Παπαθανασόπουλος Δ. 11, Αργυρίου Ι. 10, Ραγκαβής  Δ. 18, Τσίρτσης Ε. 8, Μπαρλαγιάννης Ι. 6, Σύρρος Α., Λουκάς Δ. 
« PREV
NEXT »