Τελευταια Νεα

12 Φεβ 2017

Η αποστολή του Παναθηναϊκού με Παναιτωλικό

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Παναιτωλικό στο "Απόστολος Νικολαΐδης" με στόχο να επανέρθει στις νίκες και με τους Ρέις και Κουρμπέλη να διεκδικούν μία θέση στην ενδεκάδα.
Η αισιοδοξία έχει επανέρθει στον Παναθηναϊκό μετά τη νίκη με 4-0 επί του Αστέρα Τρίπολης και την διαφαινόμενη πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Όμως, ένα αποτέλεσμα και μία καλή εμφάνιση δεν επιτρέπουν εφησυχασμό, ειδικά στο πρωτάθλημα που έχουν χαθεί πολλοί βαθμοί.
Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από τρεις διαδοχικές ισοπαλίες, έχει πέσει στην 5η θέση της βαθμολογίας και δεν έχει περιθώρια για νέες απώλειες, αρχής γενομένης από το σημερινό (12/2) παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο "Απόστολος Νικολαΐδης".
Η επικράτηση επί του Αστέρα Τρίπολης αναμένεται να αποτελέσει τη "βάση" για τις επιλογές του Ουζουνίδη στο κυριακάτικο ματς. Καταρχάς, θα διατηρήσει το 4-4-2 με επιθετικό προσανατολισμό και με το pressing να αρχίζει στην άμυνα του αντιπάλου.
Για την ενδεκάδα, το μόνο δίλημμα σχετίζεται με τη διατήρηση του Ρέις ως δεύτερου αμυντικού χαφ ή την επαναφορά του Κουρμπέλη ως βασικού. Ο Πορτογάλος ήταν εξαιρετικός στο Κύπελλο και δικαιούται μία δεύτερη συμμετοχή και λογικά, θα επιβραβευθεί από τον προπονητή του.
Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος θα αρχίσει στην εστία, οι Μολέντο και Κουτρουμπής στο κέντρο της άμυνας, ο Κουλιμπαλί στο δεξιό άκρο και ο Χουλτ στο αριστερό, ενώ ο Ζέκα θα είναι ο δεύτερος αμυντικός χαφ. Ο Εμποκού θα παίξει αριστερός χαφ, ο Βιγιαφάνιες δεξιός χαφ και οι Μπεργκ και Κλωναρίδης θα συνθέσουν το επιθετικό δίδυμο.
Μαζί με τον Κουρμπέλη, ο προπονητής υπολογίζει σε 21 ποδοσφαιριστές για το κυριακάτικο ματς. Αυτοί είναι οι Στιλ, Βλαχοδήμος Ο., Κουλιμπαλί, Μέστο, Χουλτ, Χουχούμης, Κουτρουμπής, Μολέντο, Ευαγγέλου, Κουρμπέλης, Ζέκα, Λουντ, Ρέις, Βλαχοδήμος Π., Βιγιαφένιες, Κλωναρίδης, Εμποκού, Μπεργκ, Χατζηγιοβάννης, Ρινάλντι και Πίσπας.
Εκτός αποστολής έμειναν οι Κοτσόλης, Ξενόπουλος, Τελάντερ, Μαρινάκης, Λέτο, Μπουμάλ και Μολίνς.
http://www.sport24.gr
« PREV
NEXT »