Τελευταια Νεα

7 Φεβ 2017

Πρόστιμο, τιμωρία έδρας μία αγωνιστική και συνέχιση στο Ναυπακτιακός - Α.Ε.Μ.,

Τις κλήσεις σε απολογία και την επιβολή ποινών σε σωματεία, παράγοντες και εκπροσώπους ανακοίνωσε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΝΑ. Τιμωρία μίας αγωνιστικής και χρηματικό πρόστιμο σε Ναυπακτιακό Αστέρα και Α.Ε. Μεσολογγίου, ενώ η μεταξύ τους αναμέτρηση θα συνεχιστεί από το 8ο λεπτό. Ταυτόχρονα η Πειθαρχική Επιτροπή της Ένωσης παραπέμπει στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ το μέλος του Δ.Σ. της Φλόγας Παλαιομάνινας κύριο Νικόλαο Χολέβα, καθώς σε έκθεση παρατηρητή διαιτησίας υπάρχουν όπως αναφέρεται ενδείξεις για προσπάθεια απόπειρας επηρεασμού διαιτητή.

Αναλυτικά:

ΚΛΗΣΗ ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ
  
Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ενώσεως, κατά τη συνεδρίαση της 7/2/2017, καλεί σε έγγραφη απολογία μέχρι την ΔΕΥΤΕΡΑ 13/2/2017 και ώρα 12:00, για πειθαρχικά παραπτώματα:

1. Το σωματείο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ και
2. Τον υπεύθυνο τεχνικής περιοχής του σωματείου ΑΟ ΡΗΓΑΝΑ Μουχάνη Θεόδωρο.

ΕΠΙΒΟΛΗ ΠΟΙΝΩΝ

Η Πειθαρχική Επιτροπή, κατά τη συνεδρίαση της 3 και 7/2/2017, ομόφωνα αποφασίζει και επιβάλλει τις παρακάτω ποινές:

1. Στο σωματείο ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ έγγραφη επίπληξη (αγώνας ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ – ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ).
2. Στο σωματείο ΑΟ ΧΑΛΚΕΙΑΣ έγγραφη επίπληξη (αγώνας ΑΟ ΧΑΛΚΕΙΑΣ – ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ).
3. Στον πρόεδρο του σωματείου ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ Παπουτσόπουλο Χρήστο, αποκλεισμό 1 αγωνιστικής ημέρας και 20 ευρώ πρόστιμο (αγώνας ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ – ΑΡΑΚΥΝΘΟΣ ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ).
4. Στον πρόεδρο του σωματείου ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ Τζογάνη Γεώργιο, αποκλεισμό 1 αγωνιστικής ημέρας και 20 ευρώ πρόστιμο (αγώνας ΑΟ ΡΗΓΑΝΑ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ).
5. Στον υπεύθυνο τεχνικής περιοχής του σωματείου ΑΟ ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙΟΥ Καϋμενάκη Σπυρίδων, αποκλεισμό 2 αγωνιστικών ημερών και 40 ευρώ πρόστιμο (αγώνας ΜΕΔΕΩΝ ΚΑΤΟΥΝΑΣ – ΑΟ ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙΟΥ).
6. Στα σωματεία ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ και ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ποινή στέρησης του δικαιώματος να αγωνίζονται στο γήπεδό τους για 1 αγωνιστική, πρόστιμο 600 ευρώ στο καθένα και την συνέχιση του αγώνα ΝΑΥΠ. ΑΣΤΕΡΑΣ – ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ από το 8ο’ της διακοπής (αγώνας ΝΑΥΠ. ΑΣΤΕΡΑΣ – ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ).
7. Παραπέμπεται το μέλος του Δ.Σ. του σωματείου ΦΛΟΓΑΣ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ κ.Χολέβας Νίκος, στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Ε.Π.Ο. σύμφωνα με έκθεση παρατηρητή διαιτησίας, διότι προκύπτουν ενδείξεις για προσπάθεια απόπειρας επηρεασμού διαιτητή.
8. Κατακυρώνει τον αγώνα του παιδικού πρωταθλήματος ΑΟ ΚΑΝΔΗΛΑΣ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΥΡΤΙΑΣ υπέρ του σωματείου ΑΟ ΚΑΝΔΗΛΑΣ, και αφαιρεί  2 βαθμούς από το τρέχον πρωτάθλημα και 2 βαθμούς από το επόμενο πρωτάθλημα από το σωματείο ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΥΡΤΙΑΣ.
« PREV
NEXT »