Τελευταια Νεα

5 Φεβ 2017

Γιώργος Κορακάκης: Κάναμε ένα πολύ άσχημο παιχνίδι

Δεν έψαξε για δικαιολογίες ο Γιώργος Κορακάκης μετά την ήττα του Ατρόμητου στο Αγρίνιο. 
Πολύ προβληματισμένος ήταν ο Γιώργος Κορακάκης από την ήττα αλλά κυρίως την εμφάνιση του Ατρόμητου απέναντι στον Παναιτωλικό. Ο τεχνικός της ομάδας του Περιστερίου, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, τόνισε πως δεν ψάχνει για δικαιολογίες αλλά τρόπο για να «ξυπνήσει» η ομάδα του. 

Αναλυτικά: 
«Σήμερα κάναμε ένα πολύ άσχημο παιχνίδι ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Δεν είχαμε καθόλου φρεσκάδα και τρεξίματα και το ένα φέρνει το άλλο. Χάσαμε τις προσωπικές μονομαχίες και δεν ήμασταν καθόλου καλοί στη δεύτερη μπάλα και μοιραία μείναμε πίσω στο σκορ χωρίς να μπορέσουμε να αντιδράσουμε. Στο δεύτερο ήμασταν κάπως καλύτεροι αλλά και πάλι ο Παναιτωλικός ήταν καλύτερος. 

Δε μου αρέσουν οι δικαιολογίες και δεν το έχω κάνει ποτέ. Το μόνο που έχω σαν ελαφρυντικό για τους παίκτες μου είναι τα συνεχόμενα παιχνίδια που υπάρχει τεράστια κούραση αλλά από εκεί και πέρα το ποδόσφαιρο είναι εκτός από όλα τα άλλα ένα παιχνίδι μονομαχίας και εκεί υστερήσαμε πάρα πολύ σήμερα. Πρέπει η ομάδα να συνέλθει, πρέπει να σηκώσει κεφάλι, πρέπει να βρεθεί τρόπος να ανακάμψει». 

http://www.sport-fm.gr
« PREV
NEXT »