Τελευταια Νεα

14 Φεβ 2017

Β΄ ΕΣΚΑΒΔΕ: Στον πόντο το ντέρμπι η Προοδευτική παρουσία αρκετού κόσμου

Σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που κράτησε μέχρι το τέλος αμείωτο το ενδιαφέρον των αρκετών φιλάθλων που βρέθηκαν στο κλειστό του ΔΑΚ Αγρινίου η Προοδευτική κέρδισε με 52 - 51 στο ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής τους Αργοναύτες. Τα πάντα στο παιχνίδι κρίθηκαν 1,9 δευτερόλεπτα πριν το τέλος με το Ζαμπάρα να ευστοχεί σε δύο βολές. Με το αποτέλεσμα αυτό η Προοδευτική έφτασε τους 24 βαθμούς και παρέμεινε στην κορυφή με τους Αργοναύτες να είναι στην 3η θέση με 21 έχοντας παιχνίδι λιγότερο.
Οι τυπικά φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και προηγήθηκαν με 6 πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο και με 10 στο ημίχρονο. Σε αυτό το διάστημα ο Σούρλας ήταν ο παίκτης που οδηγούσε επιθετικά την ομάδα του Μιχάλη Σταμουλάκη. Η αντεπίθεση των παικτών του Βασίλη Ζαρκάδα ξεκίνησε στο τρίτο δεκάλεπτο που με επιμέρους σκορ 16 - 7 έφεραν τη διαφορά στον πόντο στο 30ο λεπτό. Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ και φτάσαμε λίγα δευτερόλεπτα πριν το τέλος με το σκορ στο 50 - 50. Στο σημείο εκείνο ο Τραϊφόρος κέρδισε βολές, ευστόχησε στην πρώτη και στη δεύτερη σημάδεψε ταμπλό με τη μπάλα να πηγαίνει για επαναφορά στην Προοδευτική. 1,9 δευτερόλεπτα πριν το τέλος ο Σούρλας έκανε φάουλ στο Ζαμπάρα που ευστόχησε σε δύο βολές κάνοντας το 52 - 51 και οι Αργοναύτες δε μπόρεσαν να επιτεθούν με την ομάδα του Βασίλη Ζαρκάδα να παίρνει τη νίκη. 
Πρώτος σκόρερ των νικητών ήταν ο Τσάσσης με 15 και ακολούθησαν ο Ζαμπάρας με 11 και ο Καλαμπαλίκης με 10. Για τους Αργοναύτες πρώτος σκόρερ ήταν ο Σούρλας με 24 πόντους και ακολούθησε ο Τραϊφόρος με 12. 
Αξίζει να σημειωθεί η παρουσία των φιλάθλων και ειδικά μια μερίδα νεαρών φιλάθλων της Προοδευτικής που έδωσαν άλλο "χρώμα" στο παιχνίδι και βοήθησαν σημαντικά την ομάδα τους.
Δεκάλεπτα: 10-16, 14-18, 16-7, 12-10.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Βασίλης Ζαρκάδας): Τσάσσης 15, Καλαμπαλίκης 10, Μακρής 6(2), Αραχωβίτης 3, Ζαμπάρας 11, Διαμάντης 7(1), Φραγκελάκης, Χαντζής, Φωτόπουλος, Μπαλωμένος, Κατερινόπουλος.

ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ (Μιχάλης Σταμουλάκης): Βαγενάς 2, Σούρλας 24(2), Δρακονταείδης 5, Τραϊφόρος 12(2), Τσάνος 3, Δημητρίου 2, Μαρκουίζος 3, Καραμπέτσος, Σαλαούνης, Ξανθόπουλος, Ακριτίδης, Κουτρουμάνος.
« PREV
NEXT »