Τελευταια Νεα

25 Φεβ 2017

Πέρασε από το Δοκίμι ο Παναμβρακικός

Χωρίς απώλειες συνέχισε στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΝΑ ο πρωτοπόρος Παναμβρακικός Μπούκας. Η ομάδα του Βασίλη Ξανθόπουλου κέρδισε με 3 - 1 τον Απόλλωνα Δοκιμίου και έφτασε τους 57 βαθμούς διατηρώντας τη διαφορά από τους διώκτες της.
Το πρώτο ημίχρονο είχε λίγες φάσεις, όμως στο φινάλε του είχε γκολ. Ο Απόλλωνας είχε δύο καλές ευκαιρίες με Ζαχαράκη και Χρήστο Κορομηλά στο 23΄ και στο 29΄, ενώ ισάριθμες με τον Αποστόλη Τσιούνη είχε και ο Παναμβρακικός στο 22΄ και στο 34΄. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν φάουλ που εκτέλεσε ο Δράκος και ο Θανάσης Καβαλλάρης με κεφαλιά έκανε το 0 - 1. 
Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στο δεύτερο τέρμα στο 64΄ με τον Πάνο Τσιούνη να εκμεταλλεύεται την πάσα του Δράκου και με πλασέ να νικά το Δημητρίου. Στο 86΄ ο Τζουλιάνο τραυματίστηκε και ο Παναμβρακικός συνέχισε με 10 παίκτες, καθώς είχε ολοκληρώσει τις αλλαγές ο Βασίλης Ξανθόπουλος και στο 89΄ ο Αποστόλης Τσιούνης με προβολή έκανε το 0 - 3. Στο 92΄ ο Γιάννης Τσακανίκας κέρδισε πέναλτι και ο Ζαχαράκης ευστόχησε στην εκτέλεση διαμορφώνοντας το τελικό 1 - 3.

Το φιλμ του αγώνα.

22΄ Ο Θανάσης Καβαλλάρης περνάει κάθετη πάσα στον Αποστόλη Τσιούνη που πλασάρει, η μπάλα κοντράρει και περνάει πάνω από το δοκάρι σε κόρνερ.
23΄ Γύρισμα του Γιάννη Τσακανίκα από δεξιά πλασέ του Ζαχαράκη από πλάγια θέση αποκρούει ο Ρόκκος.
29΄ Σουτ του Χρήστου Κορομηλά πέρασε άουτ.
34΄ Σουτ του Αποστόλη Τσιούνη έδιωξε στην αριστερή του γωνία ο Δημητρίου.
45+1΄ Γκολ. Φάουλ του Δράκου ο Θανάσης Καβαλλάρης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0 - 1.
49΄ Σουτ του Αποστόλη Τσιούνη απέκρουσε ο Δημητρίου.
64΄ Γκολ. Κάθετη πάσα του Δράκου στην πλάτη της άμυνας ο Πάνος Τσιούνης πλασάρει για το 0 - 2.
86΄ Ο Τζουλιάνο τραυματίζεται και οι φιλοξενούμενοι συνεχίζουν με 10 παίκτες. 
89΄ Γκολ. Σέντρα του Θανάση Καβαλλάρη ο Δημητρίου έχασε τη μπάλα και ο Αποστόλης Τσιούνης με προβολή έκανε το 0 - 3.
92΄ Γκολ. Ο Γιάννης Τσακανίκας πρόλαβε την έξοδο του Ρόκκου και ανατράπηκε με το Ντζάνη να δίνει το πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Ζαχαράκης κάνοντας το 1 - 3.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΟΚΙΜΙΟΥ (Θόδωρος Λαυράνος): Δημητρίου, Τσακανίκας Ι., Χονδρογιάννης, Δαλαγιώργος, Αθανασίου Α. (51΄ Καρτσακλής), Κοκώνης Ευθ., Καμμένος (58΄ Αθανασίου Ν.), Κορομηλάς Φ., Κορομηλάς Χ., Κοτρότσος, Ζαχαράκης.

ΠΑΝΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΜΠΟΥΚΑΣ (Βασίλης Ξανθόπουλος): Ρόκκος, Μπαλάφας, Κάκκος, Κοκώνης Ευαγ., Μπεκατώρος, Σαμψώνας (83΄ Καβαλλάρης Κ.), Τσιούνης Α., Δράκος (73΄ Βασιλάρης), Τζουλιάνο Μούτσα, Καβαλλάρης Α., Λαγοπάτης (54΄ Τσιούνης Π.).
« PREV
NEXT »