Τελευταια Νεα

12 Φεβ 2017

Ισόπαλο το ντέρμπι Θύελλα Αγίου Ανδρέα - ΠΑΟΚ Καλυβίων

Χωρίς νικητή με σκόρ 1-1 έληξε το σημερινό ντέρμπι του 2ου ομίλου της Β’ κατηγορίας μεταξύ της πρωτοπόρου στην βαθμολογία Θύελλας Αγίου Ανδρέα και του ΠΑΟΚ Καλυβίων.

Μεγάλη κερδισμένη η Θύελλα που διατήρησε την διαφορά των δύο βαθμών και βρίσκεται με το ένα ¨πόδι¨ στην Α’ ΕΠΣΝΑ καθώς διατηρεί επίσης και το αβαντάζ στην περίπτωση της ισοβαθμίας και με τις δύο ομάδες που ακολουθούν. Η ομάδα της Μακρυνείας χρειάζεται πλέον δύο νίκες και μια ισοπαλία στα εναπομείναντα τρία παιχνίδια για να στεφθεί πρωταθλήτρια στον Β΄ομιλο, ακόμη και αν οι αντίπαλοί της πετύχουν το απόλυτο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι γηπεδούχοι μετά απο ένα καλό δεκάλεπτο του ΠΑΟΚ πήραν τα ηνία του αγώνα, και μέχρι το 40′ ήταν η ομάδα που κυριαρχούσε στον αγωνιστικό χώρο και προηγήθηκε με σούτ του Λίλας στο 36′.
Στο 40′ ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε με κεφαλιά του Μυλωνά ύστερα απο εκτέλεση φάουλ του Καρύμπα και μέχρι την λήξη του ημιχρόνου τίποτα το αξιόλογο.
Με την έναρξη της επανάληψης οι γηπεδούχοι έδειξαν τις διαθέσεις τους και με συνεχή πίεση δημιούργησαν αρκετούς κινδύνους για την εστία του Θεοδωρακόπουλου, αλλά δεν ευτύχησαν να πετύχουν κάποιο γκόλ.
Ο ΠΑΟΚ με την πλάτη στον τοίχο καθώς το μόνο αποτέλεσμα που τον βόλευε ήταν η νίκη ανέβασε απόδοση στο τελευταίο τέταρτο και αν και δημιούργησε καλές προυποθέσεις για να πετύχει το γκόλ της νίκης δεν τα κατάφερε..Το τελικό αποτέλεσμα σύμφωνα με την εικόνα του μάτς κρίνεται δίκαιο.
Φάσεις και γκόλ:
16′ Σέντρα απο αριστερά του Τασούλη η μπάλα φτάνει στον ξεμαρκάριστο Τσάμη στην γωνία της μικρής περιοχής που καθυστερεί να σουτάρει και όταν το κάνει, ο Αυγέρης βάζει την κόντρα και η μπάλα καταλήγει κόρνερ.
25΄ Εκτέλεση φάουλ απο τον Καρύμπα απομακρύνεται σε κόρνερ απο τους αμυντικούς της Θύελλας.
26′ Απευθείας εκτέελση φάουλ απο τον Τασούλη μπλοκάρει ο Θεοδωρακόπουλος
36′ ΓΚΟΛ: Ο Τασούλης εκτελεί το κόρνερ απο δεξιά, ο Θεοδωρακόπουλος υπο πίεση απομακρύνει την μπάλα που φτάνει λίγο έξω απο την περιοχή τον Λίλα που πιάνει μονοκόματο σούτ με την μπάλα να σκάει στο έδαφος, ξεγελάει τον Θεοδωρακόπουλο και καταλήγει στα δίχτυα
40′ ΓΚΟΛ: Ο Καρύμπας με εκτέλεση φάουλ λίγο έξω από την περιοχή και δεξιά, φέρνει την μπάλα στην περιοχή και ο Ν.Μυλωνάς με κεφαλιά την στέλνει στα δίχτυα του Τσιάκαλου.
46′ Σέντρα Τασούλη, κεφαλιά Λίλας η μπάλα φεύγει πάνω απο το δοκάρι άουτ
47΄Εκτέλεση φάουλ του Ζαπαντιώτη μπλοκάρει ο Θεοδωρακόπουλος
49′ Εκτέλεση φάουλ απο δεξιά του Τασούλη η μπάλα περνάει στην απέναντι πλευρά, ο Ευαγγελόπουλος σέντρα σούτ και ο Θεοδωρακόπουλος πετάει την μπάλα κόρνερ
55′ Κόρνερ του Τασούλη απο δεξιά η μπάλα στο δεύτερο δοκάρι στον Ευαγγελόπουλο που πιάνει την κεφαλιά, η μπάλα πάει προς την εστία και ο Ι.Μυλωνάς με καφαλιά απομακρύνει
61′ Ο Ζαπαντιώτης απο το ύψος του πέναλτι πιάνει το σούτ η μπάλα κοντράρει σε σώματα και φτάνει στον Τσάμη που επιχειρεί νέο σούτ, η μπάλα κοντράρει ξανά σε σώματα και απομακρύνεται απο την περιοχή.
64′ Εκτέλεση φάουλ απο την γωνία της περιοχής με τον Τασούλη η μπάλα κοντράρει και ο Ι.Μυλωνάς προ του κινδύνου διώχνει μακρυά την μπάλα
65′ Σούτ απο πλάγια του Λιούλιου η μπλα στην εξωτερική πλευρά των δικτύων
84′ Γυριστό σούτ του Αρκουμάνη μπλοκάρει δύσκολα ο Τσιάκαλος
88′ Γύρισμα του Λιούλιου στην περιοχή και σούτ του Μπούρου απο κοντά διώχνει ο Τσιάκαλος
91′ Κόρνερ Καρύμπα, ο Τσιάκαλος διώχνει πλάγια και σούτ του Αριστόπουλου η μπάλα στην εξωτερική πλευρά των δικτύων.
92′ Ο Λιούλιος πιάνει την κεφαλιά μέσα απο την περιοχή και ο Τσιάκαλος με διπλή προσπάθεια μπλοκάρει την μπάλα
Θύελλα Αγίου Ανδρέα: (Θανάσης Πρεβέντζας)
Τσιάκαλος, Α.Τσιντζέλης, Ευαγγελόπουλος, Κωστόπουλος, Νταραντούμης, Λίλας, Τσοπανάς, Ζήσης, Τασούλης, Τσάμης, Ζαπαντιώτης.
ΠΑΟΚ Καλυβίων: (Παναγιώτης Καρύμπας)
Θεοδωρακόπουλος, Μπούρος,Βελέντζας (55′ Παπαγιάννης), Ν.Μυλωνάς (73′ Γαντζούδης), Νταλαπέρας, Αριστόπουλος, Λιούλιος, Ι.Μυλωνάς, Αρκουμάνης, Καρύμπας, Αυγέρης.
Φωτογραφίες: Γιώργος Πανταζόπουλος.
http://www.agrinio24.com
« PREV
NEXT »