Τελευταια Νεα

4 Φεβ 2017

Πλήγωσε την πρώην ομάδα του ο Αγγέλης

Στις νίκες επέστρεψε ο Ίναχος Βάλτου που επιβλήθηκε στο γήπεδο Χαλκιόπουλων του Νέου Θέρμιου Απόλλωνα με 2 - 1. Ο πρώην παίκτης της ομάδας του Θέρμου Χρήστος Αγγέλης ήταν αυτός που έκρινε τη νίκη για τον Ίναχο σκοράροντας στο 85ο λεπτό της αναμέτρησης.
Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν στα πρώτα λεπτά να πάρουν προβάδισμα, με τη μεγάλη ευκαιρία να χάνεται στο 24΄ όταν ο Αγγέλης είχε δοκάρι. Στο 32΄ ο Ίναχος πήρε προβάδισμα με κεφαλιά του παίκτη - προπονητή του Άγγελου Φραγκούλη μετά από κόρνερ του Μπιτσικώκου. Στο 42΄ οι φιλοξενούμενοι έχασαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν με την κεφαλιά του Νίκου Α. Καλοκαίρη να περνά ελάχιστα άουτ.
Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην ισοφάριση με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπαρδάκη στο 53΄.Οι δύο ομάδες είχαν προϋποθέσεις να σκοράρουν στη συνέχεια, όμως αυτοί που το κατάφεραν ήταν οι γηπεδούχοι. Ήταν το 85ο λεπτό όταν ο Αγγέλης εκμεταλλεύτηκε την πάσα του Άγγελου Φραγκούλη, πέρασε και τον Κούντρα και με πλασέ έκανε το 2 - 1. Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος και ο Ίναχος πανηγύρισε την πρώτη νίκη με το τεχνικό δίδυμο των Άγγελου Φραγκούλη και Οδυσσέα Ψηλού.

Το φιλμ του αγώνα.

15΄ Παράλληλη σέντρα του Θώδη ο Αγγέλης δεν πρόλαβε με προβολή τη μπάλα και μάζεψε ο Κούντρας.
24΄ Πάσα του Θώδη στην πλάτη της άμυνας στον Αγγέλη που σούταρε με τη μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι και να καταλήγει άουτ.
32΄ Γκολ. Κόρνερ του Μπιτσικώκου ο Άγγελος Φραγκούλης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κούντρα κάνοντας το 1 - 0.
35΄ Σέντρα του Άγγελου Φραγκούλη κεφαλιά του Νικολογιάννη απέκρουσε με διπλή προσπάθεια ο Κούντρας.
42΄ Μεγάλη μπαλιά του Κόκκοτου ο Νίκος Α. Καλοκαίρης ανάμεσα σε δύο αντιπάλους έπιασε την κεφαλιά με τη μπάλα να φεύγει ελάχιστα άουτ.
53΄ Γκολ. Ο Μπαρδάκης με απευθείας εκτέλεση φάουλ κάνει το 1 - 1.
67΄ Σέντρα του Χόντου γυριστό σουτ του Στέφανου Φραγκούλη πέρασε άουτ.
70΄ Κούρσα του Στεργίου από αριστερά και πάσα στο Μπαρδάκη που με πλασέ στέλνει τη μπάλα πάνω από το δοκάρι.
74΄ Πάσα του Χόντου στον Αγγέλη που σεντράρει στο Στέφανο Φραγκούλη που "στρώνει" στο Νικολογιάννη ο οποίος σουτάρει και η μπάλα κοντράρει και περνάει κόρνερ.
85΄ Γκολ. Πάσα του Άγγελου Φραγκούλη στον Αγγέλη που κοντρολάρει τη μπάλα στον αέρα, περνάει και τον Κούντρα και κάνει το 2 - 1.
94΄ Ο Αγγέλης κλέβει τη μπάλα και πασάρει στο Στέφανο Φραγκούλη που ανατρέπεται με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται για πέναλτι.

Α.Ο. ΙΝΑΧΟΥ ΒΑΛΤΟΥ (Άγγελος Φραγκούλης - Οδυσσέας Ψηλός): Σίμος, Χόντος (77΄ Τσιάκαλος Ν.), Νέστωρας Γ., Μαργαρίτης (64΄ Φραγκούλης Σ.), Μπιτσικώκος (57΄ Ζαχαράκης Σ.), Τζαμαλής, Φραγκούλης Α., Νικολογιάννης, Θώδης, Αγγέλης, Λαμπρακόπουλος.

ΝΕΟΣ ΘΕΡΜΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ (Γιώργος Γιάκος): Κούντρας, Κόκκοτος, Στεργίου, Καλοκαίρης Ν.Γ. (46΄ Γρηγοράκης), Ξανθόπουλος, Νικολόπουλος, Βαλμάς (87΄ Φάτσαλης), Καλοκαίρης Ν.Α., Κώης, Καρβελάς, Μπαρδάκης.
« PREV
NEXT »