Τελευταια Νεα

15 Φεβ 2017

Αίολος Αστακού: Κάποιες ομάδες καταξιώνονται με ίδιες δυνάμεις

Με ανακοίνωσή της η Διοίκηση του Αίολου Αστακού τοποθετείται σε όσα συνέβησαν στο παιχνίδι του προηγούμενου Σαββάτου με το Φάρο Κερατσινίου και κάνει λόγο για ομάδες που δύσκολα κατατάσσονται στις επιθυμητές να πρωταγωνιστήσουν και άλλες που καταξιώνονται με ίδιες δυνάμεις. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η διαιτησία το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017 αποτέλεσε έναν εκ των πολλών αρνητικών παραγόντων που η ομάδα μας τελικά ηττήθηκε από την ομάδα του Φάρου Κερατσινίου.
Φάνηκε ότι υπάρχουν τελικά ομάδες που δύσκολα κατατάσσονται στις επιθυμητές για να πρωταγωνιστήσουν. Αυτές ως σήμερα παίζουν και καταξιώνονται με ίδιες δυνάμεις. Ευτυχώς ο Αίολος είναι ανάμεσα τους. Οι αρνητικοί παράγοντες που «χάρισαν» την ήττα στον ΑΙΟΛΟ αποτυπώθηκαν σε ηλεκτρονικά μέσα όπου και θα αποδοθούν στα αρμόδια όργανα για να τους κρίνουν.
Η αλήθεια είναι ότι ο ΑΙΟΛΟΣ θα συνεχίσει την πορεία του χωρίς να δημιουργεί προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία των θεσμών οι οποίοι με την σειρά τους γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν. Ήρθαμε για να μείνουμε και κυρίως να πρωταγωνιστήσουμε.
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
« PREV
NEXT »