Τελευταια Νεα

28 Φεβ 2017

Συλλυπητήρια από Παναιτωλικό στην οικογένεια του Άγγελου Τριανταφύλλου

Ο Πρόεδρος που έφερε τον Παναιτωλικό για πρώτη φορά στην Α΄ Εθνική έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 86 ετών. Ο Άγγελος Τριανταφύλλου απεβίωσε το πρωί της Καθαράς Δευτέρας και ο Παναιτωλικός με ανακοίνωσή εξέφρασε τα συλλυπητήριά του για το θάνατο του πρώην προέδρου της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ένας από τους σημαντικότερους διοικητικούς ηγέτες του Συλλόγου μας, ο Άγγελος Τριανταφύλλου, έφυγε σήμερα από κοντά μας σε ηλικία 86 ετών. Ασχολήθηκε με τα κοινά του Παναιτωλικού στις αρχές της δεκαετίας του ‘70, συμμετέχοντας αρχικά ως μέλος του Δ.Σ. και στη συνέχεια ως αντιπρόεδρος. Ανέλαβε την προεδρία του Παναιτωλικού το 1974 και με την καθοδήγησή του ένα χρόνο αργότερα, η ομάδα μας προβιβάστηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Α’ Εθνική!
Ο ιατρός Άγγελος Τριανταφύλλου τιμήθηκε (φωτο) από την ΠΑΕ Παναιτωλικός για την ανεκτίμητη προσφορά του σε ειδική εκδήλωση τιμής στην ομάδα του 1975, που πραγματοποιήθηκε το φθινόπωρο του 2009 στο Αγρίνιο.
Το Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναιτωλικός και σύσσωμη η Παναιτωλική οικογένεια, εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη για την απώλεια του Άγγελου Τριανταφύλλου και στους οικείους του τα θερμότερα συλλυπητήρια.
« PREV
NEXT »