Τελευταια Νεα

24 Φεβ 2017

Απάντησε σε Ναυπακτιακό η Α.Ε.Μ. με Αϊνστάιν

Με δεύτερή της ανακοίνωση η Διοίκηση της Α.Ε. Μεσολογγίου απάντησε στην αντίστοιχη του Ναυπακτιακού Αστέρα κάνοντας λόγο για σύγχυση και πανικό και χρησιμοποιώντας μια ρήση του Άλμπερτ Αϊνστάιν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Εντυπωσιασμένοι μείναμε από την ανακοίνωση – απάντηση της διοίκησης του Ναυπακτιακού Αστέρα. Μια ανακοίνωση χωρίς ροή σκέψης και συλλογισμού δηλώνοντας την σύγχυση που επικρατεί στις τάξεις της ομάδας τους.
Κύριοι μην καταβάλλεστε από πανικό λόγω της αγωνιστικής ανωτερότητας της ΑΕΜ. Σας συνιστούμε ψυχραιμία καθώς οι δηλώσεις περί καθορισμού αποτελεσμάτων και η στοχοποίηση ποδοσφαιριστών δεν βοηθούν στην ομαλή διεξαγωγή των αγώνων.
Μην ψάχνεται παρηγοριά σε βίντεο που δείχνουν όσα θέλετε και βεβαίως και οι τυφλοί βλέπουν. Μην ψάχνεται παρηγοριά στη λάσπη. Μένοντας ψύχραιμοι και ανώτεροι στο θέατρο του παραλόγου που συνεχίζετε ασπαζόμαστε ένα απόφθεγμα του σημαντικότερου ίσως επιστήμονα του 20ου αιώνα. 
Albert Einstein: Δύο πράγματα είναι άπειρα. Το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αν και για το σύμπαν δεν είμαι σίγουρος. Συγγνώμη αλλά δεν μπορούμε να σας ακολουθήσουμε στον τομέα του ανθρώπινου παράγοντα. Παραμένουμε αθεράπευτα ρομαντικοί και ταξιδευτές στο άπειρο του σύμπαντος.

Υγ1. Όσο για τα 120-150 ευρώ που με χαρά τα είδατε στο ταμείο, σας τα χαρίζουμε, γιατί μάλλον τα έχετε ανάγκη ώστε να τα χρεώσετε. 
Υγ2. Άλλοι ήταν οι «φίλαθλοι» με τις πέτρες!! Αυτά παθαίνεις όταν φοράς παρωπίδες..
Υγ3. Πρώτα σε αγνοούν, μετά σε κοροϊδεύουν, μετά σε πολεμούν, μετά τους νικάς.

ΜΟΝΟ ΑΕΜ
« PREV
NEXT »