Τελευταια Νεα

5 Φεβ 2017

Εντυπωσιακή η Αναγέννηση Στάνου...6-0 μέσα στη Λεπενού τον Άρη

Σημαντική νίκη μέσα στην Λεπενού επί του τοπικού Άρη με σκορ 6-0 πέτυχε η Αναγέννηση Στάνου και αναδεικνύεται πρωταθλήτρια για τον Β΄όμιλο της Γ’ κατηγορίας ΕΠΣΝΑ μια αγωνιστική πριν το φινάλε. Η φιλοξενούμενη ομάδα ήταν ανώτερη καθ’ολη τη διάρκεια του παιχνιδιού δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης και πήρε την νίκη με το εντυπωσιακό 0-6.Για τους γηπεδούχους δεν χάθηκε τίποτα και μετά την ισοπαλία της Ρίγανης μέσα στην Χρυσοβίτσα παραμένουν στο κυνήγι της απευθείας ανόδου και χρειάζονται έναν βαθμό την τελευταία αγωνιστική για να πάρουν την δεύτερη θέση και την άνοδο στην Β΄κατηγορία αποφεύγοντας τα play-off.
Διαιτητές: Κέκελος, Βαλιάνος, Κουτρομάνος
Φάσεις και γκόλ:
8′ Σούτ του Σ.Παύλου μέσα απο την περιοχή κοντράρει στον Β. Πετανίτη και φεύγει κόρνερ
10′ Αντεπίθεση απο αριστερά με τον Μπαρμπαρούση Π που σουτάρει πάνω απο το δοκάρι
24′ ΓΚΟΛ: Ο Π.Κατσικοκέρης αποφεύγει τον Τσιλιμαντό μέσα στην περιοχή με τον τελευταίο να τον ανατρέπει και τον Διαιτητή να δείχνει το σημείο του Πέναλτι.Το εκτελεί ο Α.Κατσικοκέρης και ανοίγει το σκόρ.
27΄Εκτέλεση φάουλ του Τασούλη η μπάλα φεύγει πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι αόυτ
36΄Σούτ του Καβαλλάρη απο το ύψος της περιοχής περνάει άουτ
42′ ΓΚΟΛ: Αντεπίθεση απο αριστερά με τον Α.Μπαρμπαρούση που βγάζει την σέντρα στην περιοχή με τον Καβαλλάρη να βγαίνει πίσω απο την άμυνα των γηπεδούχων και με πλασέ διπλασιάζει τα γκόλ για την ομάδα του.
55′ Σούτ του Καβαλλάρη ελάχιστα άουτ
61΄ΓΚΟΛ: Εντυπωσιακό σούτ του Α. Μπαρμπαρούση λίγο έξω απο την περιοχή η μπάλα καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι και στα δίχτυα του Χαλαστάνη για το 0-3.
65΄ΓΚΟΛ: Επίθεση απο δεξιά με τον Παύλου, που περνάει την αντίσταση του Β.Πετανίτη και βγάζει συρτή σέντρα στον Α.Μπαρμπαρούση που πλασάρει εύστοχα για το 0-4
78΄ΓΚΟΛ: Ο Καβαλλάρης στην τελευταία του προσπάθεια λίγο έξω απο την περιοχή, πριν γίνει αλαγή, βλέπει τον Χαλαστάνη έξω απο την εστία του και του περνάει την μπάλα απο πάνω στέλνοντας την στα δίχτυα για το 0-5.
81΄ΓΚΟΛ: Ο Διαμάντης απο αριστερά βγάζει συρτή σέντρα, ο Α.Μπαρμπαρούσης αφήνει την μπάλα να περάσει κάτω απο τα πόδια του για τον Δράκο που δεν δυσκολεύεται να την στείλει στα δίχτυα για το 0-6
84΄Εκτέλεση φάουλ απο δεξιά με τον Τασούλη, η μπάλα βρίσκει σε κάποιο σώμα, αλάζει πορεία, και ο Π.Μπαρμπαρούσης με το κεφάλι την απομακρύνει πρίν καταλήξει στα δίχτυα

Αρης Λεπενούς: (Τασούλης Χρήστος) Χαλαστάνης, Βλάχος, Καλλίμορφος (Ν.Πετανίτης), Παπαθανασίου (20′ λ.τ. Ζαχαρής), Β.Πετανίτης,   Τσιλιμαντός, Μουρντζιάπης (76′ Ζαφείρης), Πιστιόλης, Ν.Βαμβακάς, Τασούλης, Κοντονάσιος.
Αναγέννηση Στάνου (Παπαχαντζάκης Στέφανος) Κορομηλιάς, Δασκαλάκης, Μπιστιντζάνος, Π.Μπαρμπαρούσης, Α.Κατσικοκέρης (85′ Φ.Δράκος), Παύλος (63′ Διαμάντης), Α.Μπαρμπαρούσης, Π.Δράκος, Παύλου, Π.Κατσικοκέρης, Καβαλλάρης (79′ Π.Δράκος)

http://www.agrinio24.com
« PREV
NEXT »