Τελευταια Νεα

5 Φεβ 2017

Εύκολη επικράτηση για την Α.Ε.Μ., 5 - 0 τον Άρη Αιτωλικού

Εύκολη επικράτηση με σκορ 5-0 για την Α.Ε.Μ. το μεσημέρι του Σαββάτου στο δημοτικό στάδιο Μεσολογγίου επί του Άρη Αιτωλικού για την 20η αγωνιστικής της Α΄ κατηγορίας.
Πολύ καλό πρόσωπο από τους παίκτες του Χρήστου Ζαρκαβέλη που παρέταξε την ομάδα του στον αγωνιστικό χώρο με αρκετές αλλαγές.
Η ομάδα του Μεσολογγίου κυριάρχησε σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού με το Νεκτάριο Ζέρβα να σημειώνει 2 τέρματα στο 12΄και στο 69΄, ενώ από ένα τέρμα σημείωσαν και ο Μαντέλος στο 45΄, ο Πασπαλιάρης στο 48΄ και ο νεαρός Πατσουράκης στο 68΄.
Απογοητευτική για ακόμα ένα παιχνίδι η παρουσία των φιλάθλων στην κερκίδα του δημοτικού σταδίου, με την ομάδα της ΑΕΜ μετά την σημερινή νίκη και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα και με αγώνα λιγότερο να βρίσκεται μόνη στην δεύτερη θέση με 42 βαθμούς.

Το φιλμ του αγώνα.

σουτ του Μαντέλου στην αγκαλιά του Γιάντσιου.
11΄ σουτ του Τρικαλινού μαζεύει ο Ζέρβας.
12΄ ΓΚΟΛ, ανατροπή του Σακελαρόπουλου στην περιοχή και πέναλτι, την εκτέλεση θα αναλάβει ο Νέκταριος Ζέρβας με πλασέ θα ανοίξει το σκορ για την ΑΕΜ 1-0.
13΄ σουτ του Μιχαλόπουλου ελάχιστα άουτ.
21΄ σουτ του Βρέττα μέσα από την περιοχή, εξ επαφής απόκρουση του Γιάντσιου.
29΄ σουτ του Κράνη θα μαζέψει με διπλή προσπάθεια ο Γιάντσιος.
31΄ νέο σουτ του Κράνη θα μπλοκάρει ο Γιάντσιος.
35΄ σουτ του Ζέρβα άουτ.
45΄ ΓΚΟΛ, εκτέλεση κόρνερ του Μιχαλόπουλου στο πρώτο δοκάρι, τσίμπημα της μπάλας από τον Πασπαλιάρη, με σουτ ο Μαντέλος θα κάνει το 2-0.
48΄ ΓΚΟΛ, εκτέλεση κόρνερ του Κράνη στο δεύτερο δοκάρι, με σουτ ο Πασπαλιάρης μέσα από την μικρή περιοχή θα κάνει το 3-0.
55΄ μπαλιά του Κράνη στον κενό χώρο για το Ζέρβα, το πλασέ του οποίου θα περάσει λίγο άουτ.
57΄ σουτ του Κράνη λίγο άουτ.
60΄ σουτ του Μιχαλόπουλου εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Γιάντσιος.
68΄ ΓΚΟΛ, γύρισμα του Μιχαλόπουλου με το κεφάλι ο Σακελαρόπουλος θα βρει μέσα στην περιοχή το νεοεισελθόντα νεαρό Πατσουράκη που με σουτ θα κάνει το 4-0.
69΄ ΓΚΟΛ, σουτ έξω από την περιοχή του Νεκτάριου Ζέρβα με την μπάλα να προσκρούει στην μέσα πλευρά του οριζοντίου δοκαριού και να καταλήγει στα δίχτυα 5-0.
72΄ σουτ για τον Άρη με τον Σπύρο Μπότα στην αγκαλιά του Δημήτρη Ζέρβα.
78΄ σουτ του Μιχαλόπουλου άουτ.
82΄ σουτ του Αλεξανδρόπουλου άουτ.
87΄ σουτ του Ζαχαράκη άουτ.

Α.Ε. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (Χρήστος Ζαρκαβέλης): Ζέρβας Δ., Κάκκος, Μαντέλος, Τραγουλιάς, Πασπαλιάρης, Βρέττας (63΄ Πατσουράκης), Μιχαλόπουλος, Ζαχαράκης, Κράνης (69΄ Καβαλλάρης), Ζέρβας Ν. (70΄ Λούζης), Σακελαρόπουλος.

ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ (Χρήστος Κυριάκης): Γιάντσιος, Καρέτσος, Φελιμέγκας (48΄ Σύρρος), Μπότας Σ., Αρέτας, Κανταρέλος (36΄ λ.τ. Αλεξανδρόπουλος), Μπότας Ι., Σαμαντάς, Τρικαλινός (78΄ Αμπλιανίτης), Συρροκώστας, Γιαννή.

πηγή: aitosports.gr
« PREV
NEXT »