Τελευταια Νεα

15 Φεβ 2017

Συνέχισε με νίκη η ΑΕ Μεσολογγίου...3-1 τον Ίναχο Βάλτου

Επιστροφή στις νίκες για την ΑΕΜ το μεσημέρι της Τετάρτης στο ουδέτερο γήπεδο του Αιτωλικού, καθώς στο πλαίσιο της  22ης αγωνιστικής επιβλήθηκε με σκορ 3-1 της ομάδας του Ίναχου Βάλτου.
Η ομάδα του Χρήστου Ζαρκαβέλη κατάφερε να προηγηθεί στο 24΄ όταν Νεκτάριος Ζέρβας θα εκτελέσει το φάουλ, ψηλότερα απ όλους θα πάρει την κεφαλιά ο Μιχαλόπουλος κάνοντας το 1-0. Ψυχρολουσία με την συμπλήρωση το 45΄ για του γηπεδούχος, εκτέλεση κόρνερ με κομπίνα για τον Ίναχο με τον Άγγελο Φραγκούλη, αδράνεια της άμυνας να απομακρύνει με τον Στέφανο Φραγκούλη από κοντά να κάνει το 1-1.
Το δεύτερο μέρος θα ξεκινήσει με μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους στο 47΄ με τον Στεφανο Φραγκούλη σε γρήγορη αντεπίθεση να μην μπορεί να νικήσει τον Δημήτρη Ζέρβα που θα αποκρούσει σωτήρια σε κόρνερ.
Στο 55΄ η ΑΕΜ θα πάρει εκ νέου προβάδισμα στο σκορ, σέντρα του Βασιλάρη από αριστερά σουτ του Κράνη και 2-1.
Στο 60΄με τον Νεκτάριο Ζέρβα και στο 68΄ με τον Βασιλάρη ο Σίμος θα αποκρούσει σωτήρια με τα πόδια και θα κρατήσει το σκορ στο 2-1, με τους φιλοξενούμενους σε μια ακόμα γρήγορη αντεπίθεση στο 69΄ με τον Καρβελά να πλασάρει ψηλά άουτ να χάνουν ακόμα μια καλή ευκαιρία.
Για να έρθει στο 85΄ ο Κράνης με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο παιχνίδι μετά από κλέψιμο να διαμορφώνει το τελικό 3-1.
Κάκιστος ο αγωνιστικός χώρος και σε πλήρη εγκατάλειψη ο περιβάλλοντας χώρος του δημοτικού σταδίου Αιτωλικού, με το παιχνίδι να πραγματοποιείτε παρουσία λιγοστών φίλων της ομάδας του Μεσολογγίου.
Το φιλμ του αγώνα:
1΄ στρώσιμο της μπάλας από τον Μιχαλόπουλο στον Κράνη, αδύναμο σουτ τους αμυντικούς να απομακρύνουν.
9΄εκτέλεση φάουλ λίγο κάτω από την μεσαία γραμμή του Κράνη, με την μπάλα να περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
11΄ ψηλοκρεμαστό σουτ του Τραγουλιά λίγο άουτ.
12΄σουτ του Αγγέλη πέφτει και μαζεύει ο Ζέρβας.
17΄σουτ του Στέφανου Φραγκούλη άουτ.
19΄ σέντρα του Χόντου με την μπάλα να κατευθύνετε προς την εστία και τον Μπαλαούρα να απομακρύνει.
24΄ΓΚΟΟΛ, κερδισμένο φάουλ του Μιχαλόπουλου από αριστερά με εκτελεστή τον Ζέρβα, κεφαλιά του Μιχαλόπουλου στην καρδία της άμυνας στο βάθος της εστίας του Σίμου 1-0.
25΄ο Στέφανος Φραγκούλης με σκαφτό σουτ θα προσπαθήσει να κρεμάσει τον Ζέρβα με την μπάλα να περνάει άουτ. Διαμαρτυρίες από τους γηπεδούχους για οφσάιντ.
30΄σουτ του Μιχαλόπουλου άουτ.
35΄αναγκαστική αλλαγή για τον Ίναχο, στην θέση του Νέστωρα ο Ζαχαράκης.
45΄ ΓΚΟΟΛ, εκτέλεση κόρνερ του Άγγελου Φραγκούλη στην καρδιά της άμυνας, ολιγωρία της άμυνας να απομακρύνει, ο Στέφανος Φραγκούλης από κοντά θα ισοφαρίσει σε 1-1.
47΄γρήγορη αντεπίθεση για τον Ίναχο με τον Στέφανο Φραγκούλη, σουτ στην αριστερή γωνία με τον Δημήτρη Ζέρβα να διώχνει σωτήρια σε κόρνερ.
53΄σουτ του Κράνη άουτ.
54΄γυρισμα του Αγγελη στην περιοχή για τον Στέφανο Φραγκούλη και κεφαλιά, με τον Ζέρβα να μπλοκάρει.
55΄ ΓΚΟΟΛ, σέντρα από αριστερά του Βασιλάρη, σουτ πάνω στην κίνηση του Κράνη 2-1.
60΄εκτέλεση φάουλ του Κράνη στην περιοχή, σουτ του Νεκτάριου Ζέρβα μέσα από την περιοχή και πλάγια, με τον Σίμο να αποκρούει σωτήρια με τα πόδια.
64΄σουτ του Σακελαρόπουλου σε κόρνερ ο Σίμος.
68΄απευθείας καλοχτυπημένο φάουλ του Βασιλάρη, θα αποκρούσει με τα πόδια για ακόμα μια φορά ο Σίμος.
69΄ακόμα μια γρήγορη αντεπίθεση για τους φιλοξενούμενους με τον Καρβελά να γίνεται κάτοχος της μπάλας, το σουτ που θα κάνει θα περάσει ψηλά άουτ.
85΄ ΓΚΟΟΛ, κλέψιμο του Κράνη μετά από ασυνεννοησία στην άμυνα του Ίναχου με τον Κράνη να περνάει και τον Σίμο και να διαμορφώνει το τελικό 3-1.
Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Ντζάνης, Κορδολαίμης και Κανταρέλος.
ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: (Χρήστος Ζαρκαβέλης) Ζέρβας Δ., Μπαλαούρας, Μαντέλος, Τραγουλιάς, Σακελαρόπουλος (71΄Κάκκος), Δενδρινός, Μιχαλόπουλος, Ζαχαράκης, Κράνης, Ζέρβας Ν. (88΄ Πατσουράκης), Βασιλάρης (85΄Βρέττας).
ΙΝΑΧΟΣ ΒΑΛΤΟΥ: (Άγγελος Φραγκούλης – Οδυσσέας Ψηλός) Σίμος, Χόντος, Λαμπρακόπουλος, Μαργαρίτης (87΄Ζαραλής), Καρβελάς (76΄Μανώλης), Τζαμαλής, Φραγκούλης Α., Θώδης, Φρακούλης Σ., Αγγελης, Νέστωρας (λ.τ 35΄ Ζαχαράκης).
 http://aitosports.gr
« PREV
NEXT »