Τελευταια Νεα

13 Φεβ 2017

Σημαντική νίκη για ΑΟ Χάλκειας...3-0 τον Αμφίλοχο

Μια σημαντική νίκη σημείωσε ο Α.Ο. Χάλκειας απέναντι στον Αμφίλοχο και παραμένει κοντά στην απευθείας παραμονή στην Α’ κατηγορία. Η ομάδα της Χάλκειας επέβαλε από νωρίς το ρυθμό της χωρίς όμως στο πρώτο ημίχρονο να φτάσει στο γκολ. Κάτι που έγινε δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου από τον Διαμαντόπουλο που πήρε το ¨ριμπάουντ» έξω από την μεγάλη περιοχή και με ένα πανέμορφο σουτ έκανε το 1-0. Λίγα λεπτά αργότερα στο 49’ο Διαμαντόπουλος για ακόμη μια φορά θα χριστεί  σκόρερ με κοντινό πλασέ. Στο 60′ ο Παγανιάς εκμεταλλεύτηκε την ωραία μπαλιά του Γιαβρούτα στην πλάτη της άμυνας πρόλαβε και πλάσαρε τον τερματοφύλακα και διαμόρφωσε το τελικό 3-0.
Το φίλμ του αγώνα
9′ Εκτέλεση κόρνερ  με κοντινή πάσα του Ευθυμιόπουλου στο Γιαβρούτα σούτ του δεύτερου  η μπάλα παίρνει περίεργη τροχιά και περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
22′ Ωραία μπαλιά του Ευθυμιόπουλου στον Αδραχτά αδύναμο σούτ μπλοκάρει ο τερματοφύλακας.
25’ Πάσα του Δημαρά  στον Γιαβρούτα σούτ η μπάλα στην εξωτερική πλευρά των δικτύων
46’ ΓΚΟΛ Εκτέλεση κόρνερ του Καλαβριζιώτη  διώχνει ο τερματοφύλακας σουτ του Διαμαντόπουλου έξω από την περιοχή  η μπάλα στα δίκτυα 1-0.
49′ ΓΚΟΛ Σούτ του Ευθυμιόπουλου μέσα από την περιοχή  αποκρούει ο τερματοφύλακας  δύσκολα ανάμεσα από δύο αντιπάλους ο Διαμαντόπουλος θα στείλει την μπάλα στα δίκτυα.
60’ ΓΚΟΛ  Βαθιά μπαλιά του Γιαβρούτα βγαίνει στην πλάτη της άμυνας ο  Παγανιάς που προλαβαίνει τον τερματοφύλακας και με πλασέ κάνει το 3-0
76′ Σούτ του Παπανίκου  η μπάλα ψηλά άουτ.
83′ Πάσα του Δημαρά στον  Γιαβρούτα που αφήνει στον Τζούρτζι που σουτάρει με την μπάλα να κοντράρει και να φεύγει σε κόρνερ.
Α.Ο. Χάλκειας (Ανδρέας Καλαβρουζιώτης): Γκιάτας , Παγανιάς (77’Δεδότσης),  Διαμαντόπουλος, Κυρίτσης, Αδραχτάς,  Δημαράς, Δαδάνης  (69’ Καρακώστας), Καλαβριζιώτης (75’ Τζούτζι), Γιαβρούτας,  Ευθυμιόπουλος.
Αμφίλοχος (Γιάννης Καραμπούλης):  Καρφής,  Μπαλτζώνης,  Σιαφάκας,  Δράκος,  Τύμπας, Νταλταγιάννης Α.,Ζαρναβέλης  (69’ Νταλταγιάννης Δ.), Ασημάκης (40΄ λ.τ. Γαλαζούλας  77’ λ.τ. Μιμιγιάννης),  Αυγέρης, Παπανίκος,  Καραγιάννης.
Ρεπορτάζ Μάρκος Τσιλιγιάννης
http://www.nafpaktianews.gr
« PREV
NEXT »