Τελευταια Νεα

8 Φεβ 2017

Στον τελικό η ΑΕ Μεσολογγίου...2-1 τον Παναμβρακικό στην παράταση (video)

Νίκη με σκορ 2-1 για την ΑΕ Μεσολογγίου επί του Παναμβρακικού το μεσημέρι της Τετάρτης στο Δημοτικό στάδιο Μεσολογγίου για την ημιτελική φάση του κυπέλλου, με τους "κανονιέρηδες" να παίρνουν και το εισιτήριο για τον  τελικό κόντρα στην ομάδα της Φλόγας Παλαιομάνινας.
Καλό πρώτο ημίχρονο με ρυθμό και από τις δυο ομάδες, με τους γηπεδούχος στο 12΄με ασύλληπτο σουτ από τα 35 μέτρα του Κοντομήτσου να μπαίνουν μπροστά στο σκορ. Στο 26΄ οι γηπεδούχοι θα διαμαρτυρηθούν έντονα για χέρι αμυντικού σε κεφαλιά του Δενδρινού στο δεύτερο δοκάρι, με τον αρχηγό της ΑΕΜ να κιτρινίζετε σε αυτή την φάση. Στο επόμενο λεπτό ο Μιχαλόπουλος μέσα από την περιοχή θα χάσει τεράστια ευκαιρία μετά από σέντρα του Βασιλάρη να διπλασιάσει τα τέρματα για την ομάδα του, με τον πλασέ να περνάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 30΄ θα καταγραφεί η μοναδική αξιόλογη φάση στο πρώτο μέρος για του φιλοξενούμενους, κλέψιμο του Αποστόλη Τσιούνη, πλασέ απέναντι από τον Ζέρβα με την μπάλα να περνάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός θα πέσει με την ομάδα του Παναμβρακικού να ψάχνει την ισοφάριση, η πρώτη καλή ευκαιρία θα έρθει στο 47΄ για την ΑΕΜ με τον Μπαλαούρα να πιάνει το  σουτ μέσα από την περιοχή  και ο Ρόκκος με εντυπωσιακή απόκρουση στο αριστερό παραθυράκι της εστίας του να διατηρεί το 1-0. Στο 50΄ θα έρθει η ισοφάριση για τον Παναμβρακικό, γέμισμα από φάουλ στην περιοχή του Ζέρβα, αδράνεια των αμυντικών να απομακρύνουν  με σουτ μέσα από την περιοχή ο Βαγγέλης Κοκώνης θα κάνει το 1-1, το οποίο θα είναι και το σκορ στην κανονική διάρκεια του αγώνα με το παιχνίδι να οδηγείται στην παράταση.
Πρώτη καλή ευκαιρία στο έξτρα τριαντάλεπτο για τον Παναμβρακικό με τον Αποστόλη Τσιούνη σε αντεπίθεση από θέση τετ τα τετ να μην μπορεί να νικήσει τον Ζέρβα που θα απόκρουσει με τα πόδια. Στο 111΄μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τον Παναμβρακικό, γύρισμα του Σαμψώνα στην περιοχή στον επερχόμενο Λαγοπάτη το σουτ του οποίου θα σταματήσει στην εξωτερική πλευρά του δεξιού δοκαριού του Ζέρβα και θα καταλήξει άουτ. Για να έρθει δυο λεπτά αργότερα στο 113΄ο Νεκτάριος Ζέρβας με αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ να στέλνει την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι της εστία του ανήμπορου να αντιδράσει Ρόκκου και να κάνει το 2-1 για την ομάδα του μέσα σε ντελίριο πανηγυρισμών.
Αρκετός ο κόσμος το μεσημέρι της Τετάρτης στο δημοτικό στάδιο Μεσολογγίου , μεταξύ αυτών και φιλάθλων της ομάδας του Παναμβρακικού, παρουσία μεγάλης αστυνομικής δύναμης.
Το φιλμ του αγώνα:
2΄εκτέλεση φάουλ του Κράνη, κεφαλιά του Δενδρινού μαζεύει ο Ρόκκος.
10΄σέντρα του Βασιλάρη, προβολή του Μιχαλόπουλου μέσα στην περιοχή, με την μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει στην αγκαλιά του Ρόκκου.
12΄Γκολαραααα, σουτ κεραυνός από τα 35 μέτρα του Κοντομήτσου η μπάλα στο αριστερό παραθυράκι του ανήμπορου να αντιδράσει Ρόκκου 1-0.
15΄σουτ του Μιχαλόπουλου άουτ.
26΄σέντρα στο δεύτερο δοκάρι κεφαλιά του Δενδρινού με την μπάλα να κοντράρει πάνω σε αμυντικό, έντονες διαμαρτυρίες για πέναλτι από τους γηπεδούχους.
27΄τεραστια χαμένη ευκαιρία για την ΑΕΜ, σέντρα του Βασιλάρη στην καρδία της άμυνας, πλασέ του Μιχαλόπουλου με την μπάλα να περνάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
30΄κλέψιμο του Αποστόλη Τσιούνη και πλασέ με την μπάλα να περνάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
47΄σουτ του Μπαλαούρα με τον Ρόκκο να εκτινάζετε στο αριστερό παραθυράκι της εστίας του και με εντυπωσιακή απόκρουση να διώχνει την μπάλα σε κόρνερ.
50΄ΓΚΟΟΛ, εκτέλεση φάουλ γέμισμα στην περιοχή της ΑΕΜ, αδράνεια από τους αμυντικούς να διώξουν την μπάλα, με σουτ μέσα από την περιοχή ο Βαγγέλης Κοκώνης θα ισοφαρίσει σε 1-1.
59΄σουτ του Μπαλαούρα άουτ.
71΄εκτέλεση φάουλ του Ζέρβα, κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι του Μιχαλόπουλου με την μπάλα να περνάει παράλληλα με την γραμμή του τέρματος και να καταλήγει άουτ.
72΄αδυναμο σουτ του Ζέρβα άουτ.
84΄σουτ για τον Παναμβρακικό με τον Βασιλάρη άουτ.
87΄εκτέλεση φάουλ για την ΑΕΜ με τον Βασιλάρη άουτ.
95΄αντεπιθεση για τον Παναμβακικό με τον Αποστόλη Τσιούνη και σουτ από θέση τετ τα τετ, με τον Δημήτρη Ζέρβα να αποκρούει με τα πόδια.
111΄μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τον Παναμβρακικό, γύρισμα του Σαμψώνα στην περιοχή στον επερχόμενο Λαγοπάτη το σουτ του οποίου θα σταματήσει στην εξωτερική πλευρά του δεξιού δοκαριού του Ζέρβα και θα καταλήξει άουτ.
113΄ΓΚΟΟΟΟΟΛ, αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ του Νεκτάριου Ζέρβα με την μπάλα να καταλήγει στο αριστερό παραθυράκι της εστία του Ρόκκου και 2-1.
118΄σουτ του Μιχαλόπουλου άουτ.
Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Παναγιωτόπουλος Β., Κολοσιώνης και Βαλλιάνος.
ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: (Χρήστος Ζαρκαβέλης) Ζέρβας Δ., Μπαλαούρας, Κοντομήτσος (110΄Μαντέλος), Τραγουλιάς, Πασπαλιάρης, Δενδρινός, Μιχαλόπουλος, Ζαχαράκης, Κράνης (66΄Ζέρβας Ν.), Σακελαρόπουλος, Βασιλάρης (96΄Βρέττας).
ΠΑΝΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ: (Βασίλης Ξανθόπουλος) Ρόκκος, Βασιλάρης (89΄Κοκώνης Σ.), Κάκκος, Κοκκώνης Ε., Μπεκατώρος, Σαμψώνας, Τσιούνης Α., Δράκος, Τσιούνης Π. (75΄Λαγοπάτης), Καβαλλάρης, Μούτσα (83΄Καβαλλάρης Κ.).
http://aitosports.gr
« PREV
NEXT »