Τελευταια Νεα

20 Φεβ 2017

Με επιτυχία στέφθηκε ο 10ος Ημιμαραθώνιος Μιχάλης Κούσης


Με μεγάλη συμμετοχή αθλητών πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Αγρίνιο ο 10ος Επετειακός Ημιμαραθώνιος Δρόμος προς τιμήν του Αγρινιώτη μαραθωνοδρόμου Μιχάλη Κούση. 

Ο αγώνας ξεκίνησε  υπό καταρρακτώδη βροχή από τη θέση Βαριά (Δογρή) Τριχωνίδας στις 11:30 π.μ. με διαδρομή Παντάνασσα – Παραβόλα – Τραγάνα – Καινούργιο –Παναιτώλιο –Διασταύρωση Παναιτωλίου – Εθνική Οδός – Χαριλάου Τρικούπη και Τερματισμό στην  Πλατεία Δημοκρατίας στο Αγρίνιο όπου  ο κόσμος υποδέχθηκε με χειροκροτήματα τους αθλητές.
Νικητής του Ημιμαραθώνιου είναι ο αθλητής Κώστας Σταμούλης της ΓΕΑ με χρόνο  1:17:00 0, 2ος  ο Γιάννης Χαμόδρακας του Μεσσηνιακού με χρόνο  1:17:56  και 3ος ο Ηλίας Κατερινόπουλος του ΠΑΣ Ζωγράφου με χρόνο 1:18:09.

Μεγάλη ήταν η συμμετοχή των αθλητών και στους αγώνες των 10 και 5 χλμ, ακόμη και στον αγώνα του ενός χιλιομέτρου,  που συμμετείχαν  800  μαθητές της Α΄βάθμιας και Β΄βάθμιας Εκπαίδευσης.
Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γ. Παπαναστασίου αμέσως μετά τον τερματισμό ανέφερε: « Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες φέτος η διοργάνωση ξεπέρασε τις προσδοκίες μας με μεγάλη συμμετοχή αθλητών και πολιτών. Ο Ημιμαραθώνιος «Μιχάλης Κούσης» έχει γίνει πλέον θεσμός.  Είναι μία γιορτή της πόλης, του αθλητισμού και του πολιτισμού. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια του Μιχάλη Κούση που τίμησε την διοργάνωση με την παρουσία της, όσους συμμετείχαν και όσους συνέβαλαν στην υλοποίησή της.  Η ανταπόκριση μας δεσμεύει να δημιουργήσουμε αθλητικές υποδομές που θα στηρίξουν τέτοιες διοργανώσεις. Συγχαρητήρια σε όσους συμμετείχαν» .
« PREV
NEXT »