Τελευταια Νεα

25 Φεβ 2017

Ηταν φλόγα στο δεύτερο.... Αμφίλοχος - Φλόγα 0-5

Ενα ημίχρονο κατάφερε και αντιστάθηκε ο Αμφίλοχος απέναντι στη φιλοξενούμενη Φλόγα Παλαιομάνινας. 
Η ομάδα της Φλόγας πέρασε νικηφόρα από το γήπεδο της Αμφιλοχίας κερδίζοντας τον τοπικό Αμφίλοχο με σκορ 5-0.
Το πρώτο ημίχρονο έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα. Στην επανάληψη η Φλόγα άνοιξε το σκορ στο 47' Χριστόπουλο, και διπλασίασε στα τέρματά της στο 62' με τον Καντάνη. Το 0-3 πέτυχε ο Πιστιόλης στο 65' με το ίδιο παίκτη στο 77' να ανεβάζει το δείκτη του σκορ στο 0-4.
Το τελικό 0-5 διαμόρφωσε ο Χριστόπουλος στο 82'.

Το φίλμ του αγώνα:
19' Σούτ του Ξευγένη μέσα απο την περιοχή, η μπάλα βρίσκει σε κάποιο πόδι και περνάει ελαχιστα δίπλα απο το δοκάρι άουτ 22' Μεγάλη μπαλιά απο δεξιά του Σιαφάκα, η άμυνα της Φλόγας αδρανεί, ο Μιμηγιάννης βγαίνει απένατι απο τον Κατερινόπουλο και τον πλασάρει απο πάνω με την μπάλα να περνάει ελάχιστα πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι αόυτ 29' Διαγώνιο σούτ του Ξευγένη μπλοκάρει ο Καρφής 38' Λάθος γύρισμα του Λίτσου ο Σιαφάκας κλέβει την μπάλα και βγαίνει μόνος απέναντι απο τον Κατερινόπουλο που του κλείνει το πεδίο και τον αναγκάζει να πλασάρει άστοχα. 42' Εκτέλεση φάουλ του Χριστόπουλου απο δεξιά, κεφαλιά του Πιστιόλη πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι. 47' ΓΚΟΛ: Σούτ του Τουρλίδα απο το ύψος της περιοχής. ο Καρφής πέφτει στην γωνία του και αποκρούει με την μπάλα να φτάνει στον Χριστόπουλο που πλασάρει εύστοχα για το 0-1 61' Σούτ του Χριστόπουλου μέσα απο την περιοχή η μπάλα κοντράρει στον Αυγέρη και περνάει κόρνερ 62' ΓΚΟΛ: Εκτέλεση του κόρνερ απο τον Νάκο ο Καντάνης πιάνει την κεφαλιά και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 0-2 65' ΓΚΟΛ: Ο Νάκος με φάουλ φέρνει την μπάλα στην περιοχή, και αριστερά. εκεί ο Πιστιόλης προλαβαίνει τον Καρφή και πιάνει συρτό διαγώνιο σούτ, η μπάλα χτυπάει στο απέναντι κάθετο δοκάρι και καταλήγει στην εστία του Καρφή για το 0-3 77' ΓΚΟΛ: Ατομική προσπάθεια και σούτ του Πιστιόλη με την μπάλα να καταλήγει στην γωνία του Καρφή για το 0-4 82' ΓΚΟΛ: Ο Χριστόπουλος κερδίζει τις κόντρες στην περιοχή, προλαβαίνει και πλα΄σάρει τον Καρφή για το 0-5 Στο 85' αποχώρησε με ενοχλήσεις ο Χριστόπουλος και επειδή είχαν γίνει και οι τρείς αλαγές η Φλόγα συνέχισε με δέκα παίκτες το υπόλοιπο του αγώνα

Αμφίλοχος: Καρφής, Τύμπας( 50' Γ,Καραγιάννης(78' Γαλαζούλας)), Σιαφάκας, Δράκος, Γ.Παπανίκος, Νταρλαγιάννης, Αυγέρης, Κ.Παπανίκος, Μιμηγιάννης, Καραγιάννης, Χριστοδούλου Φλόγα: Κατερινόπουλος, Γκουτσέλης (55' Νούλας), Στρεμμένος, Ντζιμάνης, Λίτσος, Καντάνης, Ξευγένης(46' Σαμψώνας), Χριστόπουλος, Πιστιόλης, Νάκος, Κουσκούνης(46' Τουρλίδας)
« PREV
NEXT »