Τελευταια Νεα

20 Ιαν 2017

Pre game: Φλόγα Παλαιομάνινας - Ναυπακτιακός Αστέρας

Στο γήπεδο Καραπαππά, που θα χρησιμοποιεί σαν έδρα στη συνέχεια της χρονιάς, η Φλόγα Παλαιομάνινας αντιμετωπίζει στο ντέρμπι της αγωνιστικής το Ναυπακτιακό Αστέρα.

ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ: Κέρδισε με το εμφατικό 6 - 2 στην Παραβόλα και ανέβηκε στους 28 βαθμούς έχοντας και αγώνα λιγότερο, καθώς την περασμένη Τετάρτη αναβλήθηκε εκ νέου το παιχνίδι της με την Α.Ε.Μ. Στο αυριανό παιχνίδι θέλει τη νίκη για να φτάσει κοντά στην τετράδα. Ο Βαλάντης Ζώης δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Χριστόπουλο και το στρατευμένο Βασίλη Νούλα, όμως βγήκε το δελτίο του Τουρλίδα που θα βρίσκεται στην αποστολή.

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Κέρδισε με το ευρύ 5 - 0 το Νέο Θέρμιο Απόλλωνα και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας. Στο αυριανό παιχνίδι θέλει το θετικό αποτέλεσμα για να παραμείνει στην πρώτη θέση και να πάρει και άτυπη ρεβάνς για τον αποκλεισμό στο Κύπελλο. Ο Περικλής Παπαποστόλου δε θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Ζαχαρόπουλο, Γιαννόπουλο και Ανδρεόπουλο, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Ανδρέα Καλαβρουζιώτη και Αδραχτά.
« PREV
NEXT »