Τελευταια Νεα

17 Ιαν 2017

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Παναιτωλικού ο Γιάννης Ματζουράκης

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Παναιτωλικού αποτελεί ο Γιάννης Ματζουράκης. Ο έμπειρος τεχνικός που ανέλαβε πέρσι τον Παναιτωλικό μετά την αποχώρηση του Λιονέλ Πόντες, πλήρωσε τις τελευταίες κακές εμφανίσεις και σήμερα το πρωί λύθηκε το συμβόλαιό του. Ο Γιάννης Ματζουράκης πήρε πέρσι σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση τον Παναιτωλικό και κατάφερε να του αλλάξει εικόνα, όμως τη φετινή χρονιά και ειδικά στα τελευταία παιχνίδια η ομάδα δεν έπαιξε καλό ποδόσφαιρο.

Η ανακοίνωση του Παναιτωλικού αναφέρει:

Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα με αντικείμενο την πορεία της ομάδας, αποφασίστηκε από κοινού η λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιάννη Ματζουράκη. Η προσφορά του στον Παναιτωλικό ήταν σημαντική και τον ευχαριστούμε. Ευχόμαστε το καλύτερο σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.
Προφανώς δεν μπορεί να θεωρηθεί ως μοναδικός υπεύθυνος για την κακή πορεία των τελευταίων αγωνιστικών και θα ληφθεί κάθε μέριμνα ώστε ο Παναιτωλικός να επανέλθει σύντομα στο δρόμο των επιτυχιών.

Ο κ. Ματζουράκης μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τον Παναιτωλικό, έκανε την εξής δήλωση:

Ήρθα στον Παναιτωλικό έχοντας ξεχωριστή εκτίμηση στον πρόεδρο, τους συνεργάτες του, την ομάδα και τον κόσμο της. Κλείνω σήμερα τη συνεργασία μαζί της, έχοντας ακριβώς την ίδια εκτίμηση. Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους. Φεύγω με τις πιο ωραίες αναμνήσεις κρατώντας στιγμές που λίγες φορές συνάντησα στην πολυετή πορεία μου στο ποδόσφαιρο.
Όπως το χειροκρότημα των φιλάθλων που συνόδευε την είσοδό μου στον αγωνιστικό χώρο σε κάθε παιχνίδι, που σε λίγες ομάδες είχα εισπράξει μέχρι τώρα. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο και ταυτόχρονα να τον παροτρύνω να βοηθήσει την ομάδα, που αξίζει τη στήριξή του.
« PREV
NEXT »