Τελευταια Νεα

17 Ιαν 2017

Απόφαση με ερωτηματικά για κεκλεισμένων των θυρών φιλικό στο ΔΑΚ μεταξύ ομάδων εκτός Νομού

Σε λίγη ώρα ξεκινά στο ΔΑΚ Αγρινίου η φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στη Δόξα Λευκάδας και τον Απόλλωνα Πάτρας. Οι δύο ομάδες όπως μάθαμε καλύπτουν τα λειτουργικά έξοδα του γηπέδου, όμως έχουν ζητήσει να γίνει το παιχνίδι κεκλεισμένων των θυρών. Η απαίτηση των δύο ομάδων έγινε δεκτή από τη Διοίκηση του σταδίου και μάλιστα ο κόσμος που ρώτησε για το τι ισχύει για το παιχνίδι έμαθε ότι δε μπορεί να το παρακολουθήσει. 
Να υπενθυμίσουμε ότι το Στάδιο του Αγρινίου είναι Δημοτικό, κάτι που σημαίνει ότι οι δημότες της πόλης έχουν και αυτοί το δικαίωμα να το χρησιμοποιήσουν. Φυσικά κάτι τέτοιο δεν ισχύει στο κλειστό του ΔΑΚ, καθώς η παρουσία πολλών ομάδων κάνει απαγορευτική την είσοδο των πολιτών σε αυτό. Ακόμα και αγωνιστικά τμήματα ομάδων με μικρά παιδιά δεν προπονούνται στο κλειστό του ΔΑΚ και τα περισσότερα γυμνάζονται σε ανοιχτούς χώρους.
Ένα δυνατό φιλικό μεταξύ ομάδων της Α1 φυσικά και είναι όμορφο να γίνεται στην πόλη μας, όμως με τον αποκλεισμό του κόσμου δε σημαίνει και τίποτα. Είναι απορίας άξιο πως η εισήγηση των ομάδων έγινε δεκτή από τη διοίκηση του σταδίου και σε τι ωφελείται το Αγρίνιο από αυτό το φιλικό τη στιγμή που ο κόσμος δε θα το παρακολουθήσει και όταν νεαρά ηλικιακά τμήματα δε μπορούν σε μία ολόκληρη χρονιά να κάνουν έστω και μια προπόνηση στο κλειστό του ΔΑΚ Αγρινίου.
« PREV
NEXT »