Τελευταια Νεα

21 Ιαν 2017

Κακή εμφάνιση και ήττα στη Νέα Σμύρνη

Ο Παναιτωλικός δεν έπιασε καθόλου καλή απόδοση στη Νέα Σμύρνη και ηττήθηκε από τον Πανιώνιο με 2 - 0 στο παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής της Super League. Με το αποτέλεσμα αυτό ο Πανιώνιος ανέβηκε στους 31 βαθμούς, ενώ ο Παναιτωλικός έμεινε στους 19.
Ο Παναιτωλικός απείλησε πρώτος στο ματς με το Μάκο στο 4ο λεπτό, όμως η επόμενη "καθαρή" του ευκαιρία έγινε στο 93΄ όταν τα πάντα είχαν κριθεί. Ο Πανιώνιος σκόραρε το πρώτο του γκολ με το Ρισβάνη στο 25΄ σε μια φάση που μετά από απομάκρυνση σε κόρνερ ο αμυντικός των γηπεδούχων έμεινε ψηλά και εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Μπεν, ενώ στο 54΄ και πάλι μετά από εκτέλεση κόρνερ και απομάκρυνση η μπάλα έφτασε στον Καθάριο που με σουτ νίκησε τον Κυριακίδη για το 2 - 0.

Το φιλμ του αγώνα.

Σέντρα του Μουνιός από δεξιά κεφαλιά του Μάκου πέρασε λίγο άουτ.
Σουτ του Μασούρα απέκρουσε εύκολα ο Κυριακίδης.
18΄ Σουτ του Μασούντ από καλή θέση αριστερά μέσα στην περιοχή κοντράρει και περνά πάνω από το δοκάρι.
21΄ Μακρινό σουτ του Μπεν πέρασε πάνω από το δοκάρι.
25΄ Γκολ. Σέντρα του Μπεν από αριστερά ο Ρισβάνης ξεχασμένος στο δεύτερο δοκάρι με πλασέ κάνει το 1 - 0.
28΄ Κόρνερ του Μπεν κεφαλιά - πάσα του Ρισβάνη στο Βλάχο που με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα πάνω από το δοκάρι.
30΄ Ατομική ενέργεια του Σιώπη που έκανε το σουτ με τον Κυριακίδη να αποκρούει.
43΄ Κόρνερ του Μπεν ο Κόρμπος γυρίζει τη μπάλα και ο Ρισβάνης σουτάρει, όμως επεμβαίνει σωτήρια με προβολή ο Χαντάκιας και η μπάλα φεύγει άουτ.
54΄ Γκολ. Ο Καθάριος με σουτ λίγο έξω από την περιοχή στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 2 - 0 σε μια φάση που οι παίκτες του Παναιτωλικού απομάκρυναν μετά από εκτέλεση κόρνερ με τη μπάλα να φτάνει στα πόδια του σκόρερ.
66΄ Σουτ του Σιώπη έφυγε άουτ.
71΄ Πάσα του Μπεν στο Σιώπη που σουτάρει και διώχνει σωτήρια ο Κυριακίδης.
93΄ Σουτ του Μαρκόφσκι έδιωξε σε κόρνερ ο Γιαννιώτης.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Τασουλής, Βλάχος, Ρισβάνης, Γκιοατά, Σιώπης, Κόρμπος, Μασούρας (77΄ Ταπόκο), Καθάριος (63΄ Σαββίδης), Μασούντ (91΄ Γεσίλ), Μπεν.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Νταλακούρας): Κυριακίδης, Τσοκάνης, Μύγας, Κούσας, Χαντάκιας (61΄ Κλέσιο), Μάκος, Κουτρομάνος, Πάουλο (70΄ Ρόσα), Ρότσα, Μουνιός (61΄ Λόπες), Μαρκόφσκι. 
« PREV
NEXT »