Τελευταια Νεα

18 Ιαν 2017

Ακαδημία Ευηνοχωρίου: Δεν έχει υποβάλλει παραίτηση ο Βαγγέλης Αλαφοδήμος

Με ανακοίνωσή της η Διοίκηση της Ακαδημίας Ευηνοχωρίου αναφέρει ότι ο Βαγγέλης Αλαφοδήμος δεν έχει υποβάλλει παραίτηση από το συμβούλιο της ομάδας και πως η κίνησή του έγινε για επικοινωνιακούς λόγους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σε απάντηση του δημοσιεύματος του ιστότοπου mesologgisport και προς αποκατάσταση της αλήθειας, η Διοίκηση της Ακαδημίας Ευηνοχωρίου, σας ενημερώνει: 
ότι ο πρώην Πρόεδρος της ομάδας Ευάγγελος Αλαφοδήμος, ουδέποτε υπέβαλε την παραίτησή του εγγράφως ή προφορικά από το Συμβούλιο της ομάδας μας. Από τον Ιούλιο 2016, μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του Συμβουλίου, είχε αναλάβει την υποχρέωση και τη στήριξη της προσπάθειας του νέου Συμβουλίου. Με δική του απόφαση και χωρίς ενημέρωση, σιωπηρός από αρχές Οκτωβρίου έπαυσε να συμμετέχει στα Διοικητικά της ομάδας, τόσο ως προς τις οικονομικές του υποχρεώσεις όσο και ως προς τις διοικητικές του αρμοδιότητες ως Αντιπροέδρου. Ως αποτέλεσμα ήταν να παυτεί από την θέση που κατείχε λόγω της ανωτέρω συμπεριφοράς του. Η όψιμη ανακοίνωση της δήθεν παραίτησης του από το Συμβούλιο της ομάδας είναι χρονικά άκαιρη και έγινε καθαρά για λόγους επικοινωνιακούς.
« PREV
NEXT »