Τελευταια Νεα

30 Ιαν 2017

Καταδικάζει επεισόδια και υπεύθυνους για την τοποθέτηση των φιλάθλων η Α.Ε. Μεσολογγίου

Με ανακοίνωσή της η Διοίκηση της Α.Ε. Μεσολογγίου παίρνει θέση για τα επεισόδια που έγιναν στο Παπαχαραλάμπειο Στάδιο και προκάλεσαν τη διακοπή του αγώνα του Ναυπακτιακού Αστέρα με την Α.Ε.Μ. Στην ανακοίνωση η ομάδα καταδικάζει τα επεισόδια, ενώ ρίχνει ευθύνες στους υπεύθυνους που όπως αναφέρεται χωρίς συγκεκριμένο πλάνο οδήγησαν στη μη ομαλή προσέλευση των φιλάθλων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Το Δ.Σ. της Αθλητικής Ένωσης Μεσολογγίου μετά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες για σωτηρία της ομάδος τον περασμένο Αύγουστο και αφού την περασμένη Τετάρτη κατάφερε να βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, καταδικάζει τα επεισόδια τα οποία συνέβησαν στο γήπεδο του Ναυπακτικού Αστέρα.
Καταδικάζει τους υπεύθυνους οι οποίοι, χωρίς συγκεκριμένο πλάνο,  οδήγησαν στη μη ομαλή προσέλευση και τοποθέτηση των φιλάθλων της ομάδος μας εντός του γηπέδου, με τα γνωστά αποτελέσματα.
Δηλώνει ότι δεν θα ανεχτεί οποιαδήποτε συμπεριφορά που θα καταδικάσει τα όνειρά μας, που θα καταδικάσει την ομάδα στο να μην πετύχει τους στόχους της και θα αμαυρώσει την ιστορία της.
Θέλει να ευχαριστήσει τους υγιείς φιλάθλους της που την ακολουθούν σε κάθε παιχνίδι και παράλληλα να τους ζητήσει συγνώμη.
Τέλος εύχεται καλή ανάρρωση στο μέλος του Δ.Σ. και ταμία της Ανδρέα Δημάκη.

ΜΟΝΟ ΑΕΜ
« PREV
NEXT »