Τελευταια Νεα

8 Ιαν 2017

Κακή εικόνα...κακό αποτέλεσμα

Ο Παναιτωλικός δεν εμφανίστηκε όπως έπρεπε στο ματς με τον Πανιώνιο και γνώρισε την ήττα με 0 - 2. Η ομάδα του Γιάννη Ματζουράκη δε μπόρεσε να δημιουργήσει κινδύνους και δεχόμενη δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο ηττήθηκε μένοντας στους 16 βαθμούς. 
Στο πρώτο ημίχρονο ο Πανιώνιος προσπάθησε να απειλήσει χωρίς όμως να νικήσει τον Κυριακίδη, ενώ ο Παναιτωλικός δεν κατάφερε να πατήσει περιοχή και να δημιουργήσει κινδύνους. Στο δεύτερο μέρος ο Κυριακίδης νίκησε τον Ανσαριφάρντ στο 56΄, όμως σε δύο εκτελέσεις φάουλ και λάθος απομακρύνσεις Μασούντ και Μασούρας σκόραραν στο 60΄ και στο 74΄. Ο Παναιτωλικός δε μπόρεσε να αντιδράσει και το 0 - 2 έμεινε ως το τέλος.

Το φιλμ του αγώνα.

Φάουλ του Μπεν ο Ρισβάνης πηδάει ψηλότερα από όλους αλλά πιάνει την κεφαλιά άουτ.
Ο Μύγας προλαβαίνει το Φούντα αλλά η μπάλα έφτασε στον Ανσαριφάρντ που πλάσαρε άουτ.
20΄ Σέντρα του Τσοκάνη ο Τασουλής πρόλαβε και έδιωξε προ του Κλέσιο.
25΄ Σέντρα του Φούντα ο Μύγας στην προσπάθεια να διώξει έστειλε τη μπάλα λίγο πάνω από το δοκάρι.
28΄ Σέντρα του Ανσαριφάρντ από αριστερά ο Χαντάκιας έδιωξε αλλά η μπάλα έφτασε στο Φούντα που σούταρε πάνω από το δοκάρι.
30΄ Σουτ του Πάουλο έφυγε άουτ.
41΄ Πάσα του Πάουλο στο Μουνιός που πλάσαρε και απέκρουσε ο Γιαννιώτης.
45΄ Ο Ανσαριφάρντ κάνει ατομική προσπάθεια και τον κόβει πριν σουτάρει ο Τσοκάνης.
45΄ Σουτ του Μπεν από πλάγια δεξιά έφυγε ψηλά άουτ.
56΄ Σέντρα του Φούντα από αριστερα ο Ανσαριφάρντ από το ύψος του πέναλτι σούταρε και έδιωξε εντυπωσιακά με το δεξί πόδι ο Κυριακίδης.
60΄ Γκολ. Φάουλ του Φούντα ο Τσοκάνης δε διώχνει καλά και η μπάλα φτάνει στο Μασούντ που από κοντά με πλασέ έκανε το 0 - 1.
74΄ Γκολ. Φάουλ για τον Πανιώνιο κεφαλιά προς τα πίσω από παίκτη του Παναιτωλικού και η μπάλα φτάνει στο Μασούρα που από κοντά πλασάρει για το 0 - 2.
87΄ Φάουλ του Μασούντ η μπάλα φεύγει λίγο πάνω από το δοκάρι.
90΄ Σουτ του Μαρκόφσκι έφυγε πάνω από το δοκάρι.
95΄ Κόντρες στην άμυνα του Πανιωνίου η μπάλα φτάνει στο Χαντάκια που σουτάρει και αποκρούει ο Γιαννιώτης.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Ματζουράκης): Κυριακίδης, Τσοκάνης (87΄ Παπουτσογιαννόπουλος), Μύγας, Κούσας, Χαντάκιας, Μάκος, Πάουλο, Μουνιός (78΄ Κουτρομάνος), Κλέσιο, Ρόσα (69΄ Ρότσα), Μαρκόφσκι.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Τασουλής, Βλάχος, Οικονόμου, Ρισβάνης, Σιώπης, Κόρμπος, Μπεν (71΄ Μασούρας), Φούντας (88΄ Καθάριος), Ανσαριφάρντ (83΄ Σαββίδης), Μασούντ.
« PREV
NEXT »