Τελευταια Νεα

21 Ιαν 2017

Ακατάλληλο χωράφι το γήπεδο Καραπαππά

Φλόγα Παλαιομάνινας και Ναυπακτιακός Αστέρας πάτησαν για πρώτη φορά μετά την ανακατασκευή του το γήπεδο Καραπαππά, όμως μόνο ευχάριστες δεν ήταν οι εντυπώσεις που είχαν από τον αγωνιστικό χώρο. 
Ήδη από το ζέσταμα υπήρχαν γκρίνιες για την κατάσταση του γηπέδου, ενώ δευτερόλεπτα πριν τη σέντρα ο Περικλής Παπαποστόλου έβγαλε από το γήπεδο μια "μεγαλούτσικη" πέτρα πετώντας την σχεδόν επιδεικτικά λίγο έξω από την πλάγια γραμμή. 
Την ώρα του αγώνα βέβαια δεν ήταν λίγοι οι παίκτες που κόντεψαν να "εκτεθούν", καθώς το κοντρόλ ήταν απαγορευτικό. Η μπάλα όποτε έβρισκε στο έδαφος έπαιρνε πορεία σε όποια κατεύθυνση ήθελε, ενώ ακόμα και σε συρτές πάσες δεν ήταν απαραίτητο ότι θα πάει σε πόδι ποδοσφαιριστή. Οι λακούβες στο γήπεδο ήταν αρκετές και φυσικά υπήρχε κίνδυνος ακόμα και για τη σωματική ακεραιότητα των παικτών.
Άνθρωποι της Ένωσης τόνιζαν την κακή κατάσταση του γηπέδου, ενώ μας γνωστοποίησαν πως υπήρξε έγγραφο και μάλιστα όχι από τη Φλόγα Παλαιομάνινας, το οποίο παραχωρούσε το γήπεδο στην ομάδα και έκανε λόγο πως μπορούσε να χρησιμοποιηθεί άμεσα.
Ερωτηματικό αποτελεί ποιος έλεγξε το γήπεδο για να μπει η υπογραφή και να σταλεί το έγγραφο στην ΕΠΣΝΑ, καθώς όπως φαίνεται αν τελικά το γήπεδο είχε επιθεωρηθεί τότε δεν έγινε από ειδικούς.
Στις φωτογραφίες φαίνονται σημεία που υπήρξαν λακούβες, ενώ σε αυτές με τη γραμμή δεν είναι στραβή η χάραξη, αλλά είναι "ύψωμα" του γηπέδου.


« PREV
NEXT »