Τελευταια Νεα

19 Ιαν 2017

Γρηγόρης Μάκος: Το καλύτερο δώρο για τα γενέθλιά μου

Ο Γρηγόρης Μάκος συνδύασε με δύο γκολ και νίκη επί της ΑΕΚ τα 30α του γενέθλια και αναφέρθηκε στη σημασία της νίκης του Παναιτωλικού. 
Ευτυχής που ανήμερα των 30ων γενεθλίων του βοήθησε τον Παναιτωλικό να πανηγυρίσει μια σπουδαία νίκη επί της ΑΕΚ δήλωσε ο Γρηγόρης Μάκος. 

«Το καλύτερο δώρο για τα γενέθλιά μου κόντρα σε μία ομάδα που με βοήθησε πολύ. Σήμερα ήμασταν με την πλάτη στον τοίχο, σήμερα αποδείξαμε ότι αδικούμε τους εαυτούς μας και η ομάδα δεν πρέπει να βρίσκεται εκεί», δήλωσε ο μέσος των Αγρινιωτών στη Nova. 

«Σήμερα το παιχνίδι ήθελε πάθος και δύναμη και νομίζω τα είχαμε. Στο τρίτο γκολ έχω μείνει κανονικά πίσω και μου φωνάζουν να ανέβω και όπως και στο πρώτο μου γκολ με άκουσε ο συμπαίκτης μου, ο Ρόσα, κατάφερε να με βρει, την τσίμπησα και πέτυχα το γκολ που μας έδωσε τη νίκη. Συνήθως λέμε ότι όταν βλέπουμε ομάδες να κάνουν ανατροπές αν ήμασταν εμείς δεν θα τα καταφέρναμε, αλλά σήμερα δώσαμε όλα τα ψυχικά μας αποθέματα. Έχουμε πολύ καλό αγωνιστικό χώρο αλλά έβρεχε πάρα πολύ, παίζουμε με την πλάτη στον τοίχο και μέχρι να ξεφύγουμε απ’ τις επικίνδυνες θέσεις θα παίζουμε έτσι για να γλυτώσουμε τα χειρότερα. Έγινε μια πολύ καλή αλλαγή και μας βοήθησε για να κρατήσουμε το αποτέλεσμα. Εμάς μας βοήθησε και ο αγωνιστικός χώρος», πρόσθεσε. 

Όσο για το πού αφιερώνει τα γκολ του; «Σίγουρα τα αφιερώνω στην οικογένειά μου, γιατί δεν μου έχουν έρθει όλα όπως τα ήθελα αλλά έτσι είναι στο ποδόσφαιρο, τους ευχαριστώ για τη στήριξή τους. Δεν είναι η πρώτη φορά που δίνω νίκη σε ομάδα μου, πρώτα απ’ όλα σκέφτηκα την γυναίκα μου και το παιδί μου στην κερκίδα».

http://www.sport-fm.gr/
« PREV
NEXT »