Τελευταια Νεα

15 Ιαν 2017

Βαριά ήττα με κακή εμφάνιση στην Τρίπολη

Ο Παναιτωλικός ξεκίνησε ιδανικά το παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη, καθώς προηγήθηκε με γκολ του Μουνιός στο 9ο λεπτό, όμως στη συνέχεια δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του αγώνα γνωρίζοντας βαριά ήττα με 4 - 1. Έτσι ο Αστέρας ανέβηκε στη 10η θέση με 18 βαθμούς αφήνοντας στους 16 και την 11η θέση τον Παναιτωλικό.
Ο Παναιτωλικός ξεκίνησε πολύ καλά το παιχνίδι και προηγήθηκε με πλασέ του Μουνιός μετά από πάσα του Ρόσα στο 9ο λεπτό. Στη συνέχεια φάνηκε να ελέγχει το ρυθμό, όμως όλα άλλαξαν μέσα σε ελάχιστα λεπτά. Στο 38΄ ο Στανισάβλιεβιτς ισοφάρισε και ένα λεπτό αργότερα ανατράπηκε στο ύψος της περιοχής με τον Καλογερόπουλο να υποδεικνύει τελικά πέναλτι μετά από συνεννόηση με το βοηθό Φωτόπουλο. Στο 42΄ ο Μάσα ευστόχησε στην εκτέλεση του πέναλτι και έκανε το 2 - 1.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αστέρας ήταν απόλυτος κυρίαρχος και στο 49΄ με το Στανισάβλιεβιτς και στο 58΄ με τον Τσουκαλά ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4 - 1. Ο Παναιτωλικός δεν αντέδρασε ακόμα και όταν ο Αστέρας έμεινε με 10 παίκτες λόγω τραυματισμού του Ίγκορ με τον Ελευθερόπουλο να έχει ολοκληρώσει τις αλλαγές και το 4 - 1 έμεινε ως το τέλος.

Το φιλμ του αγώνα.

Σουτ του Μανιά η μπάλα κόντραρε στον Τσοκάνη και μάζεψε ο Κυριακίδης.
9΄ Γκολ. Ο Ρόσα πέρασε με γέμισμα τη μπάλα στο Μουνιός που κατέβασε και με πλασέ έκανε το 0 - 1.
12΄ Σουτ του Μάσα έδιωξε ο Κυριακίδης.
34΄ Σουτ του Ίγκορ κόντραρε και μάζεψε ο Κυριακίδης.
38΄ Γκολ. Κάθετη πάσα του Μάσα στο Μανιά που πλασάρει ο Κυριακίδης διώχνει αλλά η μπάλα φτάνει στο Στανισάβλιεβιτς που με κοντινό πλασέ κάνει το 1 - 1.
40΄ Ο Καλογερόπουλος με υπόδειξη του βοηθού δίνει πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μουνιός στο Στανισάβλιεβιτς κοντά στη γραμμή της περιοχής.
42΄ Γκολ. Ο Μάσα ευστοχεί στο πέναλτι και κάνει το 2 - 1.
48΄ Σουτ του Φαρίνια διώχνει εντυπωσιακά ο Κυριακίδης.
49΄ Γκολ. Σέντρα από αριστερά από το Γιαννούλη ο Μανιάς πλασάρει από κοντά με τον Κυριακίδη να διώχνει και ο αμαρκάριστος Στανισάβλιεβιτς από κοντά κάνει το 3 - 1.
53΄ Σουτ του Μουνιός έφυγε άουτ.
58΄ Γκολ. Σουτ του Τσουκαλά έξω από την περιοχή στα δίχτυα για το 4 - 1.
62΄ Ο Μάσα προσπάθησε να κρεμάσει τον Κυριακίδη, αλλά μπλόκαρε ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού.
79΄ Φάουλ του Στανισάβλιεβιτς η μπάλα έφυγε άουτ.
80΄ Ο Τσουκαλάς σουτάρει και διώχνει ο Κυριακίδης.
86΄ Σουτ του Μουνιός έφυγε άουτ.
91΄ Σουτ του Μουνιός απέκρουσε εύκολα ο Ντοναρούμα.
92΄ Σουτ του Ιωαννίδη πέρασε λίγο άουτ.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Ντοναρούμα, Ίγκορ, Μπέρτος, Σελίν, Γιαννούλης, Δημούτσος (59΄ Ιγκλέσιας), Τσουκαλάς, Τσιλιανίδης (46΄ Φαρίνια), Στανισάβλιεβιτς, Μάσα, Μανιάς (68΄ Ιωαννίδης).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Ματζουράκης): Κυριακίδης, Τσοκάνης, Μύγας, Χαντάκιας, Κούσας, Μάκος, Πάουλο (73΄ Βασιλούδης), Μουνιός, Κλέσιο, Ρόσα (66΄ Ρότσα), Μαρκόφσκι (61΄ Κουτρομάνος).
« PREV
NEXT »