Τελευταια Νεα

9 Ιαν 2017

Έκλεισε Μπούρο ο ΠΑΟΚ Καλυβίων

Στον ΠΑΟΚ Καλυβίων θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αλέξανδρος Μπούρος. Ο 24χρονος δεξιός μπακ που ήταν προσωπική επιλογή του Πάνου Καρύμπα συμφώνησε με τη Διοίκηση της ομάδας και θα την ενισχύσει στην προσπάθεια που κάνει να επανέλθει στην Α΄ Κατηγορία της ΕΠΣΝΑ. Ο ΠΑΟΚ είναι η όγδοη ομάδα στην καριέρα του Μπούρου που έχει αγωνιστεί σε Ελαιόφυτο, Νέους Παναιτωλικού, Ερμιονίδα, Αετό Σταμνάς, Αχελώο Αγγελοκάστρου, Κεραυνό Μυρτιάς και Φλόγα Παλαιομάνινας.
Ο Μπούρος με δηλώσεις του στο olatagoal.gr ευχαρίστησε τους ανθρώπους της Φλόγας όπου αγωνίζονταν και ευχήθηκε καλή επιτυχία στην ομάδα. 
Αναλυτικά: "Θέλω να ευχαριστήσω τη Διοίκηση της Φλόγας Παλαιομάνινας, το προπονητικό τιμ και τους συμπαίκτες μου για την άψογη συνεργασία που είχαμε. Θεωρώ πως η ομάδα θα κάνει εξαιρετική πορεία στο δεύτερο γύρο και στα μπαράζ του πρωταθλήματος και θα πάρει το πρωτάθλημα, κάτι που εύχομαι μέσα από την καρδιά μου. Για μένα ανοίγει μια νέα σελίδα στην καριέρας μου και ελπίζω να ανταποκριθώ πλήρως στις προσδοκίες των ανθρώπων του ΠΑΟΚ Καλυβίων που με επέλεξαν"
« PREV
NEXT »