Τελευταια Νεα

11 Ιαν 2017

Γιάννης Ματζουράκης: Ευχαριστημένος από την προσπάθεια αλλά όχι από το αποτέλεσμα

Παράπονα για τη διαιτησία του Νεοφυτιάδη στο ματς με τον ΠΑΟΚ έχει ο τεχνικός του Παναιτωλικού, Γιάννης Ματζουράκης. 
«Μάλλον κάθε βδομάδα οι κανονισμοί αλλάζουν. Μας έκοψαν ένα οφσάιντ, ένα πέναλτι…», ήταν τα λόγια του Γιάννη Ματζουράκη, τα οποία δείχνουν ότι έχει εμφανώς παράπονα για τη διαιτησία στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Παράλληλα, ο τεχνικός του Παναιτωλικού υποστήριξε πως είναι ευχαριστημένος από την προσπάθεια της ομάδας του αλλά όχι από το αποτέλεσμα. 

Για το σημερινό παιχνίδι: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών μου, αλλά όχι από το αποτέλεσμα. Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι μας κέρδισε μία ομάδα που δεν ήταν καλύτερη από εμάς. Αν συνεχίσουμε έτσι, θα έρθουν και τα αποτελέσματα». 

Για την εικόνα της ομάδας του: «Η ομάδα πίεσε τον ΠΑΟΚ, τον έβαλε μέσα στην εστία του. Δεν είναι εύκολη ομάδα ο ΠΑΟΚ. Δυο φάουλ μας έκαναν και είναι κρίμα. Υπάρχει ένα οφ σάιντ που μας έκοψαν, ένα πέναλτι... Οι κανονισμοί μάλλον αλλάζουν από βδομάδα σε βδομάδα». 

Για το αν κρίθηκε η πρόκριση: «Θα κουβεντιάσουμε όταν έρθει η ώρα. Πάντοτε το κάθε παιχνίδι έχει σχέση με τις ανάλογες συνθήκες. Σήμερα έπρεπε να βάλουμε κάποια παιδιά που θα ανταποκριθούν σε ένα τέτοιο γήπεδο. Μπορεί να έχει απουσίες ο ΠΑΟΚ. Δεν το ξέρουμε αυτό».


http://www.sport-fm.gr/
« PREV
NEXT »