Τελευταια Νεα

5 Ιαν 2017

Γιάννης Ματζουράκης: Η ομάδα αρχίζει να βγάζει ομοιογένεια

Άγχος και όχι καλή ομαδική λειτουργία στην ΑΕΚ διέκρινε ο Γιάννης Ματζουράκης μετά το 0-0 με τον Παναιτωλικό ενώ συνεχάρη τους παίκτες του για το αποτέλεσμα.
Πλεόνασμα άγχους, αλλά και έλλειμμα αυτοματισμών διέκρινε ο Γιάννης Ματζουράκης στην ΑΕΚ, όπως δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου μετά το 0-0 που πήρε ο Παναιτωλικός στο ΟΑΚΑ. 

«Γνωρίζαμε ότι θα είχαμε ένα δύσκολο ματς και τέτοιο ήταν. Η ΑΕΚ είχε την υπεροχή, είχε 4-5 μεγάλες ευκαιρίες, τα προβλήματα ήρθαν από τα άκρα. Πάντα εκτιμούσα το ταλέντο του Μάνταλου και αν μη τι άλλο αυτός δημιούργησε σήμερα φάσεις. Πρέπει να πω ένα μεγάλο μπράβο στους παίκτες μου γιατί έμειναν πειθαρχημένοι στο πλάνο. Είχαμε πολύ μεγάλα προβλήματα και προσπάθησαν όλοι για το αποτέλεσμα. Τους συγχαίρω. Αν σκοράραμε θα βάζαμε μεγαλύτερα προβλήματα στην ΑΕΚ, την οποία βλέπω αγχωμένη και περιμένει ατομικές ενέργειες από τους παίκτες της. Ένας από αυτούς είναι ο Μάνταλος. Ήμασταν προσεκτικοί, είχαμε τόσες απουσίες και γι' αυτό συγχαίρω ξανά τους παίκτες μου», τόνισε ο προπονητής των Αγρινιωτών. 

Όσο για το αν θα μπορούσε κάτι καλύτερο ο Παναιτωλικός αν δεν είχε τόσες απουσίες; «Η ομάδα αρχίζει να βγάζει ομοιογένεια χρόνου και δουλειάς. Κόντρα στον Ολυμπιακό κάναμε ένα πολύ πιο ποιοτικό ματς αλλά σήμερα μας έλειπαν σημαντικοί παίκτες. Σήμερα είχαμε αγωνιστικότητα, αυτό ζητούσα από τους παίκτες μου». 

Κληθείς να σχολιάσει την εξαιρετική εμφάνιση του Δημήτρη Κυριακίδη, που… κατέβασε τα ρολά, είπε: «Έχει την υποχρέωση να παίζει καλά και τον ευχαριστούμε και τον συγχαίρουμε. Γι' αυτό πήγε και στην Εθνική». 

Τέλος, προανήγγειλε ενίσχυση λέγοντας «… αύριο έρχεται ένας παίκτης».
http://www.sport-fm.gr/
« PREV
NEXT »