Τελευταια Νεα

15 Ιαν 2017

Καταγιστικός ο Ναυπακτιακός...5-0 το Νέο Θέρμιο Απόλλωνα (video)

Εκπληκτική εμφάνιση από τον Ναυπακτιακό Αστέρα που πέτυχε μια εμφαντική νίκη στο ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής απέναντι στον Νέο Θέρμιο Απόλλωνα με σκορ 5-0. Η ομάδα της Ναυπάκτου δεν απειλήθηκε  καθώς δεν επέτρεψε στους αντιπάλους της να κάνουν το παιχνίδι τους. Άνοιξε το σκορ μόλις στο 4′ με κοντινό πλασέ του Κονίδα και διπλασίασε το σκόρ πάλι με τον ίδιο ύστερα από εντυπωσιακή ενέργεια του Καραγιάννη. Στο 20′ όλοι πάγωσαν καθώς ο Ζαχαρόπουλος αποχώρησε  μετά από το σκληρό τάκλιν του αντιπάλου και σύμφωνα με ενημέρωση που έχουμε την Δευτέρα θα έχουμε νεότερα για την κατάσταση του, συγκεκριμένα τραυματίστηκε στο γόνατο. Στο 47′ Ο Καραγιάννης πάλι σε λόγω δημιουργού αυτή την φορά θα βγάλει ωραία σέντρα στον Λαγό που με κεφαλίά «ψαράκι» θα στείλει την μπάλα στα δίκτυα του Κούντρα κάνοντας το 3-0.
Στο 67′ ο Λαγός έπειτα από φάση διαρκείας θα σημειώσει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και το τέταρτο για την ομάδα του σε έπειτα από φάση διαρκείας με σούτ του Καραγιάννη να βρίσκει στο δεξί κάθετο δοκάρι και στην συνέχεια να στρώνεται στο Λαγό που με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα. Στο 89′ ο Ευθυμιόπουλος μετά από ασίστ του Ανδριτσόπουλου θα στείλει για πέμπτη φορά την μπάλα στα δίκτυα του Κούντρα διαμορφώνοντας με κοντινό πλασέ το τελικό 5-0.
Το φίλμ του αγώνα
4′ ΓΚΟΛ Ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Παπαποστόλου ο Κονίδας από κοντά στέλνει την μπάλα στα δίκτυα.
13′ ΓΚΟΛ Εξαιρετική ατομική προσπάθεια από αριστερά του Καραγιάννη ο οποίος αποφεύγει τρεις παίκτες του Ν.Θ. Απόλλωνα δίνει στον Κονίδα που απο κοντά θα κάνει το 2-0
15′ Ο Ζαχαρόπουλος τραυματίζεται από δυνατό τάκλιν αντιπάλου και θα αντικατασταθεί.
28′ Λάθος του Δημόπουλου ο Βαλμάς μπαίνει μέσα στην περιοχή όμως ανακόπτεται από τον Θεοχάρη.
37′ Ο Καραγιάννης μόνος απέναντι στον Κούντρα δεν θα μπορέσει να νικήσει τον τερματοφύλακα του Ν.Θ. Απόλλωνα.
43′ Σούτ του Καζανά η μπάλα αλλάζει πορεία και καταλήγει κόρνερ.
47′ ΓΚΟΛ Σέντρα ακριβείας του Καραγιάννη ο Λαγός με κεφαλιά ψαράκι θα κάνει το 3-0.
50′ Ο Καραγιάννης από το ύψος της περιοχής δεν μπορεί να πιάσει το σούτ.
52′ Ο Καραγιάννης από κοντά δεν μπορεί να νικήσει τον Κούντρα που αποκρούει.
61′ Ο Καλαβρουζιώτης από κοντά πέφτοντας στον αγωνιστικό χώρο βρίσκει την μπάλα και την στέλενει άουτ.
65’Εντυπωσιακή απόκρουση του Κούντρα σε σουτ του Ευθυμιόπουλου.
67’ΓΚΟΛ Φάση διαρκείας για τον Ναυπακτιακό ο Λαγός θα κάνει το 4-0 ενω λίγο νωρί67τερα του σούτ του Καραγιάννη είχε σταματήσει στη ρίζα της σεξιάς κάθετου δοκού.
81′ Εκτέλεση φάουλ του Βαλμά η μπάλα θα περάσει άουτ.
89′ ΓΚΟΛ από ασίστ του Ανδριτσόπουλου ο Ευθυμιόπουλος θα διαμορφώσει το τελικό 5-0.
Ναυπακτιακός: Δουλιώτης, Καζανάς, Μπαλαμπάνης, Δημόπουλος,  Θεοχάρης, Ζαχαρόπουλος (20’Ευθυμιόπουλος), Λαγός, Ανδριτσόπουλος, Κονίδας, Παπαποστόλου (57′ Καλαβρουζιώτης), Καραγιάννης, Δερβίσης.
Νέος Θέρμιος Απόλλων: Κούντρας, Πανταζή, Στεργίου  (71′ Προβίδας), Ράπτης (56′ Καλοκαίρης), Κόκκοτος (34′ Νικολόπουλος), Ξανθόπουλος, Βαλμάς, Καλοκαίρης, Κώης, Καρβελάς, Μπαρδάκης.
http://www.nafpaktianews.gr/

« PREV
NEXT »