Τελευταια Νεα

29 Ιαν 2017

Κυριακίδης μέχρι το 2020...ανακοινώθηκε ο Καβουσάκης

Παίκτης του Παναιτωλικού μέχρι το καλοκαίρι του 2020 θα είναι ο Δημήτρης Κυριακίδης. Ταυτόχρονα η ΠΑΕ ανακοίνωσε και την απόκτηση του Ζαχαρία Καβουσάκη. 
Ο Δημήτρης Κυριακίδης συμφώνησε σήμερα με τη Διοίκηση της ομάδας και υπέγραψε νέο συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2020, με τον έμπειρο πορτιέρο να είναι ο πρώτος παίκτης που το συμβόλαιό του έληγε το καλοκαίρι και συμφώνησε να συνεχίσει στον Παναιτωλικό.
Ο Ζαχαρίας Καβουσάκης υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι με τον Παναιτωλικό να γίνεται η τρίτη ομάδα του στη Super League μετά τον Εργοτέλη και τη Λάρισα.

Η ανακοίνωση του Παναιτωλικού αναφέρει:

Ο τερματοφύλακας Δημήτρης Κυριακίδης, ο οποίος στον ενάμιση χρόνο που υπερασπίζεται την εστία του Παναιτωλικού, αναδείχτηκε MVP της προηγούμενης σεζόν, κλήθηκε στην Εθνική ομάδα και έχει πολύ μεγάλη προσφορά στην ομάδα μας, συμφώνησε σήμερα στην επέκταση της συνεργασίας έως το καλοκαίρι του 2020.
Επίσης, σήμερα συμφώνησε και υπέγραψε συμβόλαιο εξάμηνης διάρκειας ο τερματοφύλακας Ζαχαρίας Καβουσάκης, ο οποίος έχει αγωνιστεί στη μεγάλη κατηγορία με τον Εργοτέλη και την ΑΕΛ.
« PREV
NEXT »