Τελευταια Νεα

29 Ιαν 2017

Κράτησε το τρίποντο ο Ρόκκος,,,,Παναμβρακικός - Ιναχος 1-0

Με το μίνιμουμ σκορ, 1-0, ο Παναμβρακικός Μπούκας επιβλήθηκε του Ίναχου Βάλτου και πέρασε μόνος πρώτος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα έχοντας όμως έναν αγώνα περισσότερο από Ναυπακτιακό και ΑΕΜ που το μεταξύ τους ματς διακόπηκε λόγω επεισοδίων.
Το μοναδικό γκολ που έδωσε και τους τρεις βαθμούς στην ομάδα της Μπούκας πέτυχε ο Αποστόλης Τσιούνης στο 24' όταν σε σέντρα του Καβαλλάρη ο επιθετικός της Μπούκας έπιασε την κεφαλιά ο Σίμος απέκρουσε αλλά η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα.
Στο 60' σουτ του Αγγέλη έβγαλε ο Ρόκκος, και δέκα λεπτά αργότερα  ο Στέφανος Φραγκούλης βγήκε τετ-α-τετ με τον Ρόκκο αλλά αστόχησε ενώ στο 90' σε φάση διαρκείας ο Ρόκκος με την απόκρουσή του κράτησε τους τρεις βαθμούς για την ομάδα του Παναμβρακικού.
Στο 90' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Μπαλάφας.

Παναμβρακικός Μπούκας (Βασίλης Ξανθόπουλος): Ρόκκος, Μπαλάφας, Κάκκος (10' λ.τ. Μπεκατώρος), Κοκώνης, Καβαλλάρης Κ. (72' Λαγοπάτης), Σαμψώνας, Τσιούνης Π. (86' Κηρόσιμος), Δράκος, Τσιούνης Απ., Καβαλλάρης Αθ., Μούτσα
Ιναχος Βάλτου (Ψηλός - Φραγκούλης): Σίμος, Χόντος, Λαμπρακόπουλος, Μαργαρίτης, Νικολογιάννης (81' Μανώλης), Τζαμαλής, Φραγκούλης Α., Θώδης (76' Τσιάκαλος), Φραγκούλης Στ., Αγγέλης, Νέστωρα Γ.
« PREV
NEXT »