Τελευταια Νεα

21 Ιαν 2017

Κλώτσησε βαθμό στις καθυστερήσεις η Θύελλα.....ΑΕ Μεσολογγίου - Θύελλα 1-0


Νίκη με το αγαπημένο της σκορ 1-0 για την ΑΕΜ επί της Θύελλας Παραβόλας το μεσημέρι του Σαββάτου στο δημοτικό στάδιο Μεσολογγίου στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής, με την ομάδα του Χρήστου Ζαρκαβέλη να εκμεταλλεύεται τις ήττες των πρωτοπόρων και να μειώνει και την διάφορα από την κορυφή στους τρεις βαθμούς και με αγώνα λιγότερο.
Καλύτεροι καθ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού οι γηπεδούχοι με τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν είτε στην κόντρα η από στημένες μπάλες να δημιουργήσουν κινδύνους στα καρέ του Ζέρβα.
Δυο καλές στιγμές στο πρώτο μέρος μια για κάθε ομάδα, στο 35΄σέντρα του Βασιλάρη στην καρδία της περιοχής, κεφαλιά του Νεκτάριου Ζέρβα εντυπωσιακή απόκρουση από τον Μπαλάφα, ενώ τρία λεπτά αργότερα στο 38΄ο Ρεπανίδας από θέση τετ τα τετ θα νικηθεί από τον Δημήτρη Ζέρβα.
Το δεύτερο μέρος ανήκει εξ ολοκλήρου στην ΑΕΜ που θα καταφέρει να πάρει κεφάλι στο σκορ στο 51΄μετα από όμορφη κάθετη πάσα στον κενό χώρο του Μιχαλόπουλου, ο Κράνης με σουτ στην αριστερή γωνία θα κάνει το 1-0.
Οι γηπεδούχοι θα απολέσουν σωρεία ευκαιριών να κλειδώσουν το παιχνίδι με αποτέλεσμα στο 94΄και σε απομάκρυνση της μπάλας από την άμυνα για την ΑΕΜ, παίκτης των φιλοξενούμενων θα βρεθεί στο έδαφος με τον κ. Λάμπρου να υποδεικνύει το πέναλτι μέσα σε έντονες διαμαρτυρίες από του γηπεδούχους. Ένα λεπτό αργότερα την εκτέλεσε θα αναλάβει ο Ρεπανίδας που θα στείλει την μπάλα να περάσει έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Δημήτρη Ζέρβα. Εκ νέου έντονες διαμαρτυρίες από τους παίκτες της ΑΕΜ προς το πρόσωπο του ρέφερι του παιχνιδιού με τον Μπαλαούρα να δέχεται την δεύτερη κίτρινη κάρτα – κόκκινη και να αποβάλλετε.
Στα αρνητικά της αναμέτρησης για ακόμα ένα εντός έδρας παιχνίδι η απουσία των φιλάθλων της ΑΕΜ, που παρά τις πολύ καλές καιρικές συνθήκες και την πολύ καλή εικόνα της ομάδας εκτός και εντός του γηπέδου για ακόμα ένα παιχνίδι ήταν απών.

Το φιλμ του αγώνα:
18΄γυρισμα στην περιοχή του Βασιλάρη, σουτ του Νεκτάριου Ζέρβα ελάχιστα άουτ.
19΄κλεψιμο της μπάλας από αριστερά του Κοντομήτσου και σέντρα, προβολή αμυντικού σε κόρνερ η μπάλα.
35΄σέντρα του Βασιλάρη στην καρδία της περιοχής, κεφαλιά του Νεκτάριου Ζέρβα εντυπωσιακή απόκρουση από τον Μπαλάφα.
38΄πλασέ του Ρεπανίδα από θέση τετ τα τετ, θα αποκρούσει και θα μαζέψει την μπάλα σωτήρια ο Δημήτρης Ζέρβας.
41΄σουτ του Μιχαλόπουλου άουτ.
51΄ΓΚΟΟΛ, κάθετη πάσα του Μιχαλόπουλου, με σουτ ο Κράνης στην αριστερή γωνία θα ανοίξει το σκορ για την ΑΕΜ 1-0.
56΄σουτ του Ζαχαράκη άουτ.
60΄ομορφος συνδυασμός από Ζέρβας και Μιχαλόπουλο με τελικό αποδέκτη τον Κράνη, το σουτ του οποίου θα απομακρύνει σωτήρια σε κόρνερ με τα πόδια πάνω από την γραμμή ο Μπαλάφας.
67΄νέο σουτ του Κράνη θα μαζέψει ο Μπαλάφας.
79΄εκτέλεση φάουλ στην περιοχή του Νεκτάριου Ζέρβα, κεφαλιά του Πασπαλιάρη με την μπάλα να γλείφει του δεξί κάθετο δοκάρι του Μπαλάφα.
84΄μονοκόμματο σουτ του Νεκτάριου Ζέρβα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
86΄γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή του Σακελαρόπουλου άουτ.
87΄σουτ του Κράνη άουτ.
94΄πέναλτι για την Θύελλα μέσα σε έντονες διαμαρτυρίες από τους γηπεδούχους προς το πρόσωπο του ρέφερι του παιχνιδιού.
95΄την εκτέλεση θα αναλάβει ο Ρεπανίδας που θα στείλει την μπάλα άουτ, νέες διαμαρτυρίες από τους γηπεδούχους προς τον διαιτητή με τον Μπαλαούρα να δέχεται την δεύτερη κίτρινη – κόκκινη κάρτα από κ. Λάμπρου.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Λάμπρου, Καλαμπόκης και Τριανταφύλλου.

ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: (Χρήστος Ζαρκαβέλης) Ζέρβας Δ., Μπαλαούρας, Κοντομήτσος, Τραγουλιάς, Πασπαλιάρης, Δενδρινός, Μιχαλόπουλος (79΄Σακελαρόπουλος), Ζαχαράκης, Κράνης, Ζέρβας Ν. (93΄Κάκκος), Βασιλάρης (84΄Βρέττας).

ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΡΑΒΟΛΑΣ: (Ανδρέας Κονδύλης) Μπαλάφας, Σταμάτης Α., Ντζάλας (88΄Καλαμπαλίκης), Ξανθόπουλος, Μπλέτσας, Τσιμούκας, Ρεπανίδας, Κόκκαλης, Σταμάτης Ε., Κούσης, Ζώγας.

http://aitosports.gr


« PREV
NEXT »