Τελευταια Νεα

14 Ιαν 2017

Βαθμολογική ανάσα για τον Απόλλωνα Δοκιμίου...1 - 0 την Α.Ε. Βάλτου

Ένα σημαντικό "τρίποντο" που τον έβγαλε από τη ζώνη των μπαράζ παραμονής πήρε απέναντι στην Α.Ε. Βάλτου ο Απόλλωνας Δοκιμίου. Η ομάδα του Θόδωρου Λαυράνου κέρδισε με 1 - 0 σε ένα παιχνίδι που έγινε σε βαρύ αγωνιστικό χώρο και είχε λίγες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.
Οι φιλοξενούμενοι αναγκάστηκαν να αλλάξουν από νωρίς τα πλάνα τους, καθώς στο 9ο μόλις λεπτό τραυματίστηκε ο Οδυσσέας Ψηλός. Οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρίες με το Φώτη Κορομηλά στο 14΄ και το Θύμιο Κοκώνη στο 37΄, ενώ στο τελευταίο πεντάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με Νικολογιάννη και Άγγελο Φραγκούλη με το 0 - 0 όμως να παραμένει σκορ ημιχρόνου. 
Στο πρώτο λεπτό της επανάληψης ο Δημητρίου απέκρουσε το σουτ του Αγγέλη μέσα από την περιοχή και στο 49΄ ο Γαρούφης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα ελάχιστα άουτ. Το γκολ που έκρινε τελικά την αναμέτρηση ήρθε στο 62ο λεπτό. Ο Ζαχαράκης πέρασε τη μπάλα στο Νίκο Αθανασίου που "τσίμπησε" τη μπάλα και ανατράπηκε από το Σίμο με τον Καραβασίλη να υποδεικνύει το πέναλτι και το Φώτη Κορομηλά να ευστοχεί για το 1 - 0. Το φάουλ του Άγγελου Φραγκούλη στο 78΄ πέρασε άουτ και στα τελευταία λεπτά οι γηπεδούχοι κράτησαν την πολύτιμη νίκη.

Το φιλμ του αγώνα.

14΄ Μακρινό φάουλ του Φώτη Κορομηλά έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Σίμος.
37΄ Φάουλ του Φώτη Κορομηλά άστοχη έξοδος του Σίμου, ο Θύμιος Κοκώνης έπιασε την κεφαλιά και ο Χρήστος Κορομηλάς δε μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα με τους αμυντικούς να διώχνουν.
41΄ Ατομική προσπάθεια του Αγγέλη που πασάρει στο Νικολογιάννη που κάνει το πλασέ με το Δημητρίου να διώχνει με το πόδι.
44΄ Φάουλ του Άγγελου Φραγκούλη από αριστερά η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ.
46΄ Σουτ του Αγγέλη μέσα από την περιοχή απέκρουσε ο Δημητρίου.
49΄ Κόρνερ του Φώτη Κορομηλά κεφαλιά του Γαρούφη η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.
61΄ Πάσα του Ζαχαράκη στο Νίκο Αθανασίου που προλαβαίνει και "τσιμπάει" τη μπάλα στην έξοδο του Σίμου και ανατρέπεται από τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων με τον Καραβασίλη να υποδεικνύει το πέναλτι.
62΄ Γκολ. Ο Φώτης Κορομηλάς ευστοχεί στην εκτέλεση του πέναλτι και κάνει το 1 - 0.
78΄ Φάουλ του Άγγελου Φραγκούλη η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΟΚΙΜΙΟΥ (Θόδωρος Λαυράνος): Δημητρίου, Τσακανικας Ι., Χονδρογιάννης (83΄ Μαντέλος), Γαρούφης, Δαλαγιώργος, Κοκώνης Ε., Ζαχαράκης, Κορομηλάς Φ., Αθανασίου Ν., Κοτρότσος (92΄ Πίτλιγγερ), Κορομηλάς Χ.

Α.Ε. ΒΑΛΤΟΥ (Βασίλης Παστρωμάς): Σίμος, Χόντος, Λαμπρακόπουλος, Νικολογιάννης, Ψηλός (9΄ λ.τ. Μπιτσικώκος), Τζαμαλής, Φραγκούλης Α., Θώδης (46΄ Κακούρης), Φραγκούλης Σ. (85΄ Μαργαρίτης), Αγγέλης, Νέστωρας.
« PREV
NEXT »