Τελευταια Νεα

7 Ιαν 2017

Κορυφή για Ναυπακτιακό... 1 - 0 τον Παναμβρακικό στην Αμφιλοχία

Ο Ναυπακτιακός Αστέρας ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι κορυφής της 16ης αγωνιστικής, καθώς επιβλήθηκε στην Αμφιλοχία του Παναμβρακικού Μπούκας με σκορ 1 - 0. Με αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα του Περικλή Παπαποστόλου έπιασε τους 36 τον Παναμβρακικό και βρίσκεται στην κορυφή, καθώς υπερτερεί στην ισοβαθμία. "Χρυσός" σκόρερ για το Ναυπακτιακό ήταν ο Κονίδας που νίκησε το Ρόκκο με κεφαλιά στο 60ο λεπτό. 
Το παιχνίδι ήταν μέτριο και οι φάσεις μπροστά στις δύο εστίες ήταν λιγοστές. Στο 16΄ ο Ρόκκος με εντυπωσιακή επέμβαση έδιωξε στο "Γ" το σουτ του Καραγιάννη και στο 36΄ ο Δερβίσης πλάσαρε άουτ στις δύο καλές στιγμές του πρώτου ημιχρόνου. Ο Λαγός στο 48΄ σε τετ α τετ πλάσαρε άουτ και στο 60΄ ήρθε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση. Ο Παπαποστόλου εκτέλεσε το κόρνερ και ο Κονίδας με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0 - 1. Ο Παναμβρακικός προσπάθησε να απειλήσει, όμως ο Δουλιώτης έδιωξε τη μπάλα στο σουτ του Θανάση Καβαλλάρη στο 66΄ και μπλόκαρε στο 91΄ στο φάουλ του Δράκου και το 0 - 1 έφερε το Ναυπακτιακό στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Το φιλμ του αγώνα.

16΄ Σουτ του Καραγιάννη έδιωξε εντυπωσιακά ο Ρόκκος στο "Γ" σε κόρνερ.
36΄ Πάσα του Λαγού ο Δερβίσης από καλή θέση πλάσαρε άουτ.
48΄ Ο Καραγιάννης μπαίνει από δεξιά, πασάρει στο Λαγό που βγήκε μόνος με το Ρόκκο αλλά πλάσαρε άουτ.
60΄ Γκολ. Κόρνερ του Παπαποστόλου ο Κονίδας με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0 - 1.
66΄ Σουτ του Θανάση Καβαλλάρη έδιωξε σε κόρνερ ο Δουλιώτης.
91΄ Φάουλ του Δράκου μπλόκαρε στη δεξιά του γωνία ο Δουλιώτης.

ΠΑΝΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΜΠΟΥΚΑΣ (Γιάννης Μακρής): Ρόκκος, Μακρής (34΄ Καβαλλάρης Κ.). Κάκκος, Κοκώνης Ε., Μπεκατώρος, Σαμψώνας, Τσιούνης Α. (46΄ λ.τ. Λαγοπάτης), Δράκος, Τσιούνης Π. (72΄ Κοκώνης Σ.), Καβαλλάρης Α., Τζουλιάνο.

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Περικλής Παπαποστόλου): Δουλιώτης, Καζανάς, Μπαλαμπάνης, Ζαχαρόπουλος, Θεοχάρης, Καλαβρουζιώτης Α., Λαγός (93΄ Καλαβρουζιώτης Θ.), Κονίδας, Παπαποστόλου, Καραγιάννης (92΄ Ευθυμιόπουλος), Δερβίσης (81΄ Ανδριτσόπουλος).
« PREV
NEXT »