Τελευταια Νεα

18 Δεκ 2016

Βράβευσε Μυριούνη η Γέφυρα

Ο Vivechrom Α.Ο. Αγρινίου αγωνίζονταν στη Γέφυρα στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς παίρνοντας το θετικό αποτέλεσμα, όμως αυτό δεν ήταν το μόνο "παράσημο" για τον τεχνικό της ομάδας Χρήστο Μυριούνη. Ο τεχνικός της ομάδας του Αγρινίου βραβεύτηκε στο ημίχρονο του αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων για την προσφορά του στο άθλημα από τους ανθρώπους της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Διοίκηση του Α.Ο.Α. ευχαρίστησε την ομάδα της Γέφυρας για τη φιλοξενία και τη βράβευση του Χρήστου Μυριούνη και συνεχάρη και το διαιτητικό δίδυμο της αναμέτρησης για την πολύ καλή του απόδοση.

Η ανακοίνωση του Α.Ο.Α. αναφέρει:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του VIVECHROM Α.Ο. ΑΓΡΙΝΙΟΥ ευχαριστεί τη Διοίκηση του Κ.Σ. ΓΕΦΥΡΑΣ για την άψογη φιλοξενία της ομάδας μας αλλά και για τη βράβευση του προπονητή μας Χρήστου Μυριούνη για την προσφορά του στο μπάσκετ στο ημίχρονο του μεταξύ μας αγώνα. Περιμένουμε στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος να φιλοξενήσουμε ανάλογα τη αποστολή της ομάδας της Γέφυρας στο Αγρίνιο.
Ταυτόχρονα θέλουμε να συγχαρούμε το διαιτητικό δίδυμο των κ.κ. Δημάδη και Ελευθεριάδη για την απόδοσή τους στο παιχνίδι που ήταν εξίσου σημαντικό και για τις δύο ομάδες και στη μεγαλύτερη διάρκειά του οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ.

Με τιμή

Το Δ.Σ. του VIVECHROM Α.Ο. ΑΓΡΙΝΙΟΥ
« PREV
NEXT »