Τελευταια Νεα

21 Δεκ 2016

Αντώνης Γεράνιος: Όλα κόντρα. Δεν τα είχα όπως τα ήθελα

Στο olatagoal.gr μίλησε ο Αντώνης Γεράνιος μετά τη λύση της συνεργασίας του κοινή συναινέσει με την ομάδα βόλεϊ γυναικών του ΠΑΣ Ιωνικός '80 Αγρινίου.
Ο Αντώνης Γεράνιος τόνισε ότι το εγχείρημα ήταν δύσκολο εξαρχής με νέες σε ηλικία και έμπειρες αθλήτριες, αναφέρθηκε στο πρωτάθλημα και στο πρόγραμμα αγώνων ενώ είπε ότι για να χτίσεις μια ομάδα χρειάζεται χρόνος και γήπεδο και ότι δεν τα είχε όπως τα ήθελε.
Τέλος ευχήθηκε στη διοίκηση και στις παίκτριες τα καλύτερα ενώ ευχαρίστησε όλους και όλες που ήταν κοντά στην ομάδα για την αγάπη και τη στήριξη. Ευχαρίστησε χορηγό της ομάδας, του υπαλλήλους του ΔΑΚ Αγρινίου για τη συνεργασία και ευχήθηκε σε όλους καλές γιορτές με υγεία.
Αναλυτικά:
Το εγχείρημα ήταν δύσκολο εξ αρχής. Νέες σε ηλικία και εμπειρίες αθλήτριες, νέα ομάδα, σε ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, με ανάποδο πρόγραμμα αγώνων. Όλα κόντρα. Έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό με αντίπαλο τον χρόνο. Για να χτίσεις μια καλή ομάδα χρειάζεται χρόνος και γήπεδο. Δεν τα είχα όπως τα ήθελα. Εύχομαι στα κορίτσια του Ιωνικού, να συνεχίσουν την προσπάθεια και στην διοίκηση τα καλύτερα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους και όλες που ήταν κοντά στην ομάδα για την αγάπη και την στήριξη. Έναν από τους χορηγούς της ομάδας, το Imperial hotel για την όμορφη φιλοξενία του. Την διευθύντρια κα Τσώνη Μαρία, καθώς και τους υπαλλήλους του ΔΑΚ Αγρινίου για την συνεργασία τους μαζί μου. Εύχομαι σε όλους και σε όλες καλές γιορτές με υγεία. Όλα τα άλλα είναι εύκολα.
« PREV
NEXT »