Τελευταια Νεα

10 Δεκ 2016

Σπουδαίο διπλό για το Ναυπακτιακό στο Δοκίμι

Ο Ναυπακτιακός Αστέρας κέρδισε στο Δοκίμι τον τοπικό Απόλλωνα με 2 - 0 και έφτασε τους 30 βαθμούς πλησιάζοντας στους 3 τον πρωτοπόρο Παναμβρακικό. Στο αγωνιστικό κομμάτι οι δύο ομάδες έπαιξαν καλά, είχαν ευκαιρίες και αυτή του Περικλή Παπαποστόλου ήταν πιο ουσιαστική σκοράροντας δύο φορές και φτάνοντας στο πολύτιμο "τρίποντο". Μελανό σημείο του αγώνα ο σοβαρός τραυματισμός του Γιαννακά στο 85ο λεπτό με τον παίκτη του Απόλλωνα να αποχωρεί με κάταγμα στην κλείδα. Ο Απόλλωνας ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 9 παίκτες, καθώς στο 83΄ αποβλήθηκε ο Κοτρότσος και στο 85΄ ο Γιαννακάς δε μπόρεσε να συνεχίσει με τις τρεις αλλαγές να έχουν γίνει νωρίτερα, ενώ ο Ναυπακτιακός τελείωσε με 10 με το Δημόπουλο να βλέπει απευθείας κόκκινη κάρτα για το μαρκάρισμα που έφερε τον τραυματισμό του Γιαννακά.
Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να απειλήσουν στα πρώτα λεπτά, όμως δεν ήταν προσεκτικοί στην τελική πάσα. Ο Απόλλωνας έχασε τη μεγάλη ευκαιρία στο 28΄ όταν ο Γιάννης Τσακανίκας έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Δουλιώτης δε μπόρεσε να μαζέψει τη μπάλα και ο Κοτρότσος από κοντά πλάσαρε άουτ. Στο 40΄ ο Ναυπακτιακός πήρε προβάδισμα στο σκορ. Ο Καραγιάννης έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Θεοχάρης με προσποίηση άφησε τη μπάλα να περάσει και ο Λαγός με σουτ έκανε το 0 - 1. Στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου ο Θεοδωρακόπουλος έδιωξε εντυπωσιακά το σουτ του Παπαποστόλου στο 45΄.
Στο 52΄ το σουτ του Κοτρότσου πέρασε ελάχιστα άουτ, στο 62΄ ο Θεοδωρακόπουλος έδιωξε το σουτ του Θεοχάρη και από το 66΄ μέχρι το 69΄ έγιναν οι φάσεις που έκριναν την τελική έκβαση του αγώνα. Στο 66΄ ο Θεοχάρης από κοντά αστόχησε, στο 67΄ ο Δουλιώτης με διπλή προσπάθεια έσωσε την εστία του στο σουτ του Ζαχαράκη και στο 68΄ έγινε το 0 - 2. Ο Λαγός βρήκε το Δερβίση που σούταρε με το Θεοδωρακόπουλο να βρίσκει τη μπάλα που πήγε στο δοκάρι και έφτασε στον Καραγιάννη που έκανε τη σέντρα στο Θεοχάρη που σκόραρε. Ένα λεπτό αργότερα ο Δουλιώτης απέκρουσε το πλασέ του Γιαννακά και κράτησε το 0 - 2. Στα τελευταία λεπτά είχαμε δύο αποβολές. Στο 83΄ ο Κοτρότσος είδε δεύτερη κίτρινη για μαρκάρισμα στο Θοδωρή Καλαβρουζιώτη και στο 85΄ ο Δημόπουλος δέχτηκε απευθείας κόκκινη για πολύ δυνατό φάουλ που έφερε τον τραυματισμό του Γιαννακά. Μέχρι το τέλος το σκορ δεν άλλαξε και ο Ναυπακτιακός πήρε τη νίκη σε μια πολύ δύσκολη έδρα.

Το φιλμ του αγώνα.

24΄ Πάσα του Γιαννακά στο Φώτη Κορομηλά που έκανε το μακρινό σουτ με τη μπάλα να φεύγει άουτ.
28΄ Συρτή σέντρα του Γιάννη Τσακανίκα από δεξιά ο Δουλιώτης δεν καταφέρνει να μαζέψει τη μπάλα και ο Κοτρότσος από κοντά πλασάρει άουτ.
32΄ Μεγάλη πάσα του Παπαποστόλου ο Θεοδωρακόπουλος βγαίνει να διώξει, όμως ο Λαγός του κλέβει τη μπάλα και κάνει ψηλοκρεμαστό πλασέ ελάχιστα άουτ.
33΄ Σουτ του Ζαχαράκη από πλάγια δεξιά έδιωξε ο Δουλιώτης.
40΄ Γκολ. Σέντρα του Καραγιάννη από δεξιά ο Θεοχάρης με προσποίηση αφήνει τη μπάλα να περάσει και ο Λαγός με σουτ σκοράρει για το 0 - 1.
45΄ Μακρινό δυνατό σουτ του Παπαποστόλου ο Θεοδωρακόπουλος διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ.
47΄ Σουτ του Φώτη Κορομηλά αποκρούει στην αριστερή του γωνία ο Δουλιώτης.
50΄ Σέντρα του Καραγιάννη από δεξιά οι αμυντικοί απομακρύνουν και η μπάλα φτάνει στο Δερβίση που σουτάρει άουτ.
52΄ Σουτ του Κοτρότσου η μπάλα φεύγει ελάχιστα άουτ με το Δουλιώτη να φαίνεται να την βρίσκει και να τη διώχνει.
62΄ Δυνατό συρτό σουτ του Θεοχάρη διώχνει σε κόρνερ ο Θεοδωρακόπουλος.
66΄ Σέντρα του Καραγιάννη από δεξιά ο Θεοχάρης από καλή θέση με βολ πλανέ έστειλε τη μπάλα πάνω από το δοκάρι.
67΄ Σουτ του Ζαχαράκη από πλάγια δεξιά ο Δουλιώτης με διπλή προσπάθεια στέλνει τη μπάλα κόρνερ.
68΄ Γκολ. Πάσα του Λαγού στο Δερβίση που σουτάρει, ο Θεοδωρακόπουλος βρίσκει λίγο τη μπάλα που πάει στο δοκάρι και στη συνέχεια φτάνει στον Καραγιάννη που κάνει τη σέντρα από αριστερά και ο Θεοχάρης με σουτ κάνει το 0 - 2.
69΄ Πλασέ του Γιαννακά απέκρουσε ο Δουλιώτης.
83΄ Ο Κοτρότσος αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα πάνω στο Θοδωρή Καλαβρουζιώτη.
85΄ Ο Δημόπουλος αποβάλλεται με απευθείας κόκκινη κάρτα για δυνατό μαρκάρισμα πάνω στο Γιαννακά, που έσπασε την κλείδα και δε συνέχισε με τον Απόλλωνα να μένει με 9 παίκτες στα τελευταία λεπτά, καθώς είχαν ολοκληρωθεί οι αλλαγές.
91΄ Σουτ του Σταυρόπουλου από πλάγια αριστερά έφυγε άουτ.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΟΚΙΜΙΟΥ (Θόδωρος Λαυράνος): Θεοδωρακόπουλος, Τσακανίκας Ι. (81΄ Πίτλιγκερ), Χονδρογιάννης, Γαρούφης, Μανουσάκης, Δαλαγιώργος, Ζαχαράκης (77΄ Καρτσακλής Ν.), Κορομηλάς Φ., Γιαννακάς, Κοτρότσος, Κορομηλάς Χ. (59΄ Τσακανίκας Ν.).

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Περικλής Παπαποστόλου): Δουλιώτης, Καζανάς (70΄ Μπαλαμπάνης), Μπράνης, Δημόπουλος, Ζαχαρόπουλος, Καλαβρουζιώτης Α., Λαγός, Δερβίσης (81΄ Καλαβρουζιώτης Θ.), Θεοχάρης, Παπαποστόλου, Καραγιάννης (85΄ Σταυρόπουλος).
« PREV
NEXT »