Τελευταια Νεα

19 Δεκ 2016

Πρωταθλητής χειμώνα ο Τρίκαρδος Κατοχής

Πρωταθλητής χειμώνα ο Τρίκαρδος Κατοχής που με τη νίκη του με 3-1 επί της Ακαδημίας Ευηνοχωρίου παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Στο 1ο ημιχρονο οι φιλοξενουμενοι ειχαν τον ελεγχο κυκλοφοριας της μπαλας χωρις ομως να δημιουργησουν καποια απειλη για τον Τρικαρδο που αρκουνταν σε αντεπιθεσεις προς την εστια του Τσακανικα.
Γκολ 1-0. Ευτυχισε ο Τρικαρδος να παει στα αποδυτηρια λιγο πριν τη ληξη του 1ου ημιχρονου ανοιγοντας το σκορ με τον Α. Φορτσερα  
Στο 2ο ημιχρονο ανεβασε στροφες ο Τρικαρδος και στο 50' γκολ απο τον Κουκουρδελη Π κανοντας το 2-0.
60' γκολ: Δεν περασαν καλα καλα 10' και ο Κουκουρδελης Π. ξαναχτυπησε διαμορφωνοντας το σκορ στο 3-0 
70' γκολ: Μειωνει η Ακαδημια με σκορερ ton Sula 3-1
Στο 3-0 αλλα και λιγο μετα το 3-1 ο Π. Κουκουρδελης εχασε σημαντικες ευκαιριες σε κενο τερμα να δωσει μεγαλυτερες διαστασεις στο τελικο αποτελεσμα.


ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ: (Α. ΜΕΤΑΞΟΥΛΗΣ) ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΝΤΕΡΕΣ, ΒΑΛΤΟΓΙΑΝΝΗΣ Σ, ΡΑΠΤΗΣ( 88' ΜΟΥΡΚΟΓΙΑΝΝΗΣ), ΚΟΥΣΟΥΛΑΣ Ν, ΒΑΛΤΟΓΙΑΝΝΗΣ Κ, ΚΟΥΚΟΥΡΔΕΛΗΣ, ΚΟΥΣΟΥΛΑΣ Μ, ΦΟΡΤΣΕΡΑΣ Α., ΡΙΣΑΝΟΣ Μ (45' ΓΟΥΡΓΑΡΗΣ Π), ΚΟΝΤΟΠΑΝΟΣ (66' ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ)

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ: (ΧΑΪΔΑΚΗΣ) ΤΣΑΚΑΝΙΚΑΣ, ΓΕΡΑΤΣΙΑΝ, ΠΑΓΑΝΙΑΣ (66' ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ), ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ, ΚΩΣΤΑΝΤΑΡΑΣ, ΠΑΛΙΑΤΣΑΣ, ΓΕΡΑΤΣΙΑΝ ΧΡ, ΣΕΓΑΣ, SULA (82' ΧΥΣΙ), ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ (ΜΟΚΑΣ 89')


Το ΔΣ ευχεται στην ομαδα της Ακαδημιας καλη συνεχεια στο υπολοιπο της αγωνιστικης σεζον.


http://katochinews.blogspot.gr/
« PREV
NEXT »