Τελευταια Νεα

18 Δεκ 2016

Χτύπησε στην αρχή και στο τέλος η ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου...2 - 0 τον ΠΑΟΚ Καλυβίων

Στο ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του 2ου Ομίλου της Β΄ Κατηγορίας η ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου επικράτησε του ΠΑΟΚ Καλυβίων με σκορ 2 - 0. Με το αποτέλεσμα αυτό η ομάδα του Αποστόλη Μπαλντούμα έφτασε τους 29 βαθμούς τρεις λιγότερους από την πρωτοπόρο Θύελλα Αγίου Ανδρέα, ενώ ο ΠΑΟΚ έμεινε στους 23 και ισοβαθμεί στην 3η θέση με τον Α.Ο. Ρηγανά.
Στο αγωνιστικό κομμάτι οι "πρόσφυγες" χτύπησαν στην αρχή και στο τέλος σκοράροντας στο 1ο και στο 86ο λεπτό με τους Μακρή και Ζιάκκα. Η ΑΕΚ είχε τις ευκαιρίες να τελειώσει το παιχνίδι νωρίτερα με το Ζιάκκα, ενώ στην ομάδα των Καλυβίων τα έχουν και με την ατυχία τους, καθώς στο 62΄ και στο 85΄ είχαν σουτ στο δοκάρι με τους Βελέντζα και Στρατόπουλο.

Το φιλμ του αγώνα.

1΄ Γκολ. Πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης ο Μακρής πραγματοποιεί ψηλοκρεμαστό σουτ απο 30 μέτρα με τη μπάλα να καταλήγει στα δίκτυα της εστίας του Σαμαρά.
25΄ Από κοντά  ο Ζιάκκας χάνει την ευκαιρία να πλασσάρει τον τερματοφύλακα και στη συνέχεια ο Σαμαράς μπλόκαρε με σωστή επέμβαση.
50΄ Σουτ του Καγκαρά η μπάλα πέρασε μόλις άουτ από το κάθετο δοκάρι.
54΄ Κοντινό σουτ του Ζιάκκα απέκρουσε στη συνέχεια ο Σαμαράς.
62΄ Σουτ του Βελέντζα έξω από την περιοχή η μπάλα βρήκε το κάθετο δοκάρι και πέρασε άουτ.
85΄ Μετά από εκτέλεση φάουλ του Αυγέρη η μπάλα έφθασε στον Κ. Στρατόπουλο, ο οποίος από το ύψος της μικρής περιοχής σούταρε με δύναμη και η μπάλα βρήκε το κάθετο αριστερό δοκάρι, ενώ στη συνέχεια απομάκρυναν οι αμυντικοί.
86΄ Γκολ. Γρήγορη αντεπίθεση με τον Ζιάκκα απο πλάγια αριστερά της μεγάλης περιοχής, επιχείρησε σουτ το οποίο κατέληξε στην εστία του Σαμαρά

ΑΕΚ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ (Απ. Μπαλντούμας): Μπαλάσκας, Καρδαράς, Χολιασμένος, Κολοβάκης, Ροδίτης, Μαντόγλου, Κ. Νικολόπουλος (88΄ Σκλαπάνης), Αντωνόπουλος (89΄ Γράψας), Ζιάκκας, Μακρής, Ι. Νικολόπουλος (81΄ Πελέκης).

ΠΑΟΚ ΚΑΛΥΒΙΩΝ: Σαμαράς, Λιούλιος, Πατσαούρας, Μυλωνάς, Νταλαπέρας, Καγκαράς, Βελέντζας (81΄ Κ. Στρατόπουλος), Γαντζούδης, Ζαχαράκης, Αυγέρης, Κουκογιάννης (61΄ Παναγιωτόπουλος).

πηγή: kalyvia.gr
« PREV
NEXT »