Τελευταια Νεα

18 Δεκ 2016

Στην πεντάδα η Φλόγα...2 - 0 τον Αχελώο στο Αγγελόκαστρο

Στην 5η θέση της βαθμολογίας ανέβηκε στο τέλος του πρώτου γύρου η Φλόγα Παλαιομάνινας που κέρδισε στη δύσκολη έδρα του Αγγελοκάστρου τον Αχελώο με 2 - 0. Με τη νίκη αυτή, που ήταν η δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας, η ομάδα του Βαλάντη Ζώη έφτασε τους 25 βαθμούς, ενώ ο Αχελώος, που είχε στον πάγκο του το Γιώργο Λούκα, έκλεισε τον πρώτο γύρο με 17 βαθμούς.
Η Φλόγα μπήκε πιο επιθετικά και στο 14ο λεπτό προηγήθηκε με κεφαλιά του Γιώργου Καντάνη μετά από κόρνερ του Σπύρου Νούλα. Ο Πιστιόλης έχασε τη μεγάλη ευκαιρία με δοκάρι στο 24ο λεπτό και στο 39΄ οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν με τον Αχελώο να μένει με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μπαμπάτσικου με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στην απόφαση αυτή αντέδρασαν οι άνθρωποι του Αχελώου με το Γιώργο Λούκα να αποβάλλεται και το Μιχάλη Μπούτιβα να κάθεται στον πάγκο για τη συνέχεια του αγώνα.
Η Φλόγα είχε την ευκαιρία να πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων σε δύο περιπτώσεις. Στο 54΄ όταν ο Αλεξάκης έδιωξε πριν τη γραμμή το πλασέ του Νάκου και στο 57΄ όταν ο Χριστόπουλος από κοντά με εκουδετερωμένο τον Τσιλίκα έστειλε τη μπάλα με πλασέ πάνω από το δοκάρι. Οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλες ευκαιρίες με το Λάμπρο Ζαλοκώστα στο 60΄ και στο 64΄, όμως και στις δύο περιπτώσεις ο Διαμαντής έσωσε την ομάδα του κάνοντας μεγάλες επεμβάσεις. Ο Πιστιόλης έχασε διπλή ευκαιρία στο 69΄, η Φλόγα λειτούργησε σωστά και δεν απειλήθηκε και στο 92΄ "κλείδωσε" το ματς με το Νάκο να εκμεταλλεύεται την πάσα του Χριστόπουλου και να κάνει το 0 - 2.

Το φιλμ του αγώνα.

Σουτ του Πιστιόλη απέκρουσε ο Τσιλίκας.
14΄ Γκολ. Κόρνερ του Σπύρου Νούλα κεφαλιά του Καντάνη από κοντά στα δίχτυα για το 0 - 1.
18΄ Σέντρα Γκουτσέλη πλασέ του Πιστιόλη έφυγε άουτ.
24΄ Σέντρα του Νταλαπέρα προβολή του Πιστιόλη στο οριζόντιο δοκάρι.
31΄ Συνδυασμός Φούντα με Λάμπρο Ζαλοκώστας ο πρώτος σουτάρει από το ύψος της περιοχής με τη μπάλα να κοντράρει και να περνάει κόρνερ.
39΄ Ο Μπαμπάτσικος αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα στο Χριστόπουλο.
41΄ Φάουλ του Καρύμπα κεφαλιά του Ξευγένη πάνω από το δοκάρι.
54΄ Πλασέ του Νάκου από πλάγια θέση έδιωξε πριν τη γραμμή ο Αλεξάκης.
57΄ Σουτ του Νάκου από το ύψος της περιοχής ο Τσιλίκας διώχνει και στην επαναφορά ο Χριστόπουλος από κοντά με εξουδετερωμένο τον Τσιλίκα πλασάρει πάνω από το δοκάρι.
60΄ Ο Φούντας από αριστερά μπαίνει στην περιοχή και γυρίζει στο Λάμπρο Ζαλοκώστα που από κοντά πλασάρει με το Διαμαντή να αποκρούει σωτήρια με διπλή ενέργεια.
64΄ Κάθετη του Αποστόλη Μπούτιβα στο Λάμπρο Ζαλοκώστα που απέναντι από το Διαμαντή πλασάρει, όμως ο τερματοφύλακας της Φλόγας έκλεισε καλά και έδιωξε με τα πόδια.
69΄ Κόρνερ του Νούλα ο Πιστιόλης σουτάρει με τη μπάλα να κοντράρει πριν τη γραμμή σε αμυντικούς και ξαναφτάνει στον Πιστιόλη που κάνει νέο σουτ με τη μπάλα να κοντράρει ξανά σε αμυντικούς.
75΄ Σουτ του Συσοβίτη έδιωξε σε κόρνερ ο Διαμαντής.
80΄ Κόρνερ του Νάκου η μπάλα έφυγε από τα χέρια του Τσιλίκα που πρόλαβε και μάζεψε πριν περάσει τη γραμμή.
91΄ Κόρνερ του Συσοβίτη σουτ του Ζαρκανίτη η μπάλα κόντραρε.
92΄ Γκολ. Γύρισμα του Χριστόπουλου από δεξιά ο Νάκος από κοντά με πλασέ κάνει το 2 - 0.

ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ (Γιώργος Λούκας): Τσιλίκας, Σαγάνας Γ., Μπαμπάτσικος, Ρουσογιάννης, Αλεξάκης, Μπούσγος (67΄ Συσοβίτης), Σαγάνας Μ., Ζαλοκώστας Λ., Καπώνης (88΄ Αθανασάκης), Μπούτιβας Α., Φούντας (80΄ Ζαρκανίτης).

ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ (Βαλάντης Ζώης): Διαμαντής, Γκουτσέλης (66΄ Μπούρος), Νταλαπέρας, Παναγιωτόπουλος Π., Ντζιμάνης, Καντάνης, Ξευγένης (46΄ Νάκος), Νούλας Σ., Πιστιόλης, Καρύμπας (72΄ Ψηφής), Χριστόπουλος.
« PREV
NEXT »