Τελευταια Νεα

28 Νοε 2016

Γιάννης Ματζουράκης: Να είμαστε πολύ προσεκτικοί, να διορθώσουμε τα λάθη

Στα λάθη της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Ματζουράκης μετά την ήττα του Παναιτωλικού από την Ξάνθη με 3-2. 
Με πίστη για τις δυνατότητες της ομάδας του, αλλά και δυσαρεστημένος από τα πολλά λάθη της, εμφανίστηκε ο Γιάννης Ματζουράκης μετά την ήττα του Παναιτωλικού με 3-2 από την Ξάνθη στο Αγρίνιο. 

«Έχουμε καλή ομάδα αλλά κάνουμε δώρα. Όπως και στα Ιωάννινα, έτσι και σήμερα μπήκαμε καλύτερα από τον αντίπαλο στο παιχνίδι. Είχαμε την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο αλλά κλείσαμε με εις βάρος μας σκορ και πριν καλά-καλά αρχίσει το δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πίσω με δύο - μηδέν. Ωστόσο η προσπάθεια των παικτών συνέχισε. Στο δύο – ένα όλοι πιστεύαμε στην ανατροπή αλλά ήρθε ένα ομαδικό λάθος, σταματήσαμε για οφσάιντ και το τρία – ένα μας έβγαλε εντελώς έξω από το παιχνίδι. Πρέπει να διορθώσουμε αυτά τα λάθη. Το γκολ είναι δύσκολο. Να σκεφτείτε ότι πριν από αυτό το παιχνίδι είχαμε έντεκα γκολ και ήμασταν η τρίτη επίθεση του πρωταθλήματος με 1,35 ανά μέσο όρο. Γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί να διορθώσουμε τα λάθη», σχολίασε αρχικά ο πολύπειρος τεχνικός. 

Για τα στοιχεία που δεν άρεσαν στο παιχνίδι της ομάδας του: «Χάθηκε η ισορροπία μετά το πρώτο γκολ. Είχαμε είκοσι τέσσερα γεμίσματα, πιέζαμε. Όμως όταν δέχεσαι ένα γκολ, σαφώς και ο αντίπαλος θα βρει περισσότερους χώρους». 

Για το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι πλήγωσαν τον Παναιτωλικό με βαθιές μπαλιές: «Το σκορ ήταν εις βάρος μας, τι θέλατε να παίξουμε, πίσω στην άμυνα; Έπρεπε να κάνουμε προσπάθεια για να πάρουμε το αποτέλεσμα». 

Για την έλλειψη βελτίωσης στην αμυντική λειτουργία: «Είναι αλήθεια αυτό. Όταν ανοίγει η πόρτα, μετά δεν έχεις υπομονή. Σε αυτά τα παιχνίδια πρέπει να έχεις υπομονή και να ζητήσεις οργανωμένα το γκολ. Όταν όμως έχεις ανοίξει εσύ μόνος σου την πόρτα, από εκεί και πέρα αντιλαμβάνεσαι ότι θα ανοίξει ακόμη περισσότερο». 

Σε ό,τι αφορά την επιθετική λειτουργία του Παναιτωλικού: «Είχαμε την πρωτοβουλία και κάναμε δώρο το πρώτο γκολ. Με τέτοια λάθη δε μπορούμε να ζητήσουμε αποτέλεσμα. Κάναμε χοντρά λάθη. Με τη Λάρισα είχαμε αξιολόγηση 208 πόντους και ο αντίπαλος 103 και κόντεψε να πάρει αποτέλεσμα. Στην αρχή του πρωταθλήματος ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι και καλύτεροι και έτσι πρέπει να είμαστε».
http://www.sport-fm.gr/
« PREV
NEXT »