Τελευταια Νεα

18 Νοε 2016

Δε χορηγήθηκε άδεια λειτουργίας στις εγκαταστάσεις του γηπέδου ποδοσφαίρου της Αναγέννησης Ρίγανης

Μη χορήγηση άδειας λειτουργίας στις εγκαταστάσεις του γηπέδου ποδοσφαίρου του Α.Σ.«Αναγέννηση Ρίγανης» του Δήμου Αγρινίου.
Το αριθ. οικ.76/4-11-2016 έγγραφο του Προέδρου της Επιτροπής Ελέγχου Καταλληλότητας Αθλητικών Εγκαταστάσεων της ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας, με το οποίο μας διαβίβασε συνημμένο το αριθ. 19/2016 πρακτικό ελέγχου της παραπάνω επιτροπής με το οποίο γνωμοδοτεί τη μη χορήγηση άδειας λειτουργίας για την αθλητική εγκατάσταση του γηπέδου ποδοσφαίρου του αθλητικού συλλόγου «Αναγέννηση Ρίγανης».
Στο πρακτικό επισημαίνεται ότι πρόκειται για υπαίθριο γήπεδο ποδοσφαίρου στο οποίο γίνονται προπονήσεις της τοπικής ομάδας και επίσημοι αγώνες Γ τοπικής κατηγορίας ερασιτεχνικού πρωταθλήματος. Οι συνθήκες που επικραττούν στις εγκαταστάσεις των αποδυτηρίων δεν επαρκούν για την διενέργεια αγώνων και το ίδιο ισχύει για το ιατρείο. Η άδεια οικοδομής είναι υπό έκδοση.

Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε
ΔΕΝ ΧΟΡΗΓΟΥΜΕ άδεια λειτουργίας στις αθλητικές εγκαταστάσεις γηπέδου ποδοσφαίρου του αθλητικού συλλόγου «Αναγέννηση Ρίγανης», επειδή δεν πληροί τις προϋποθέσεις, που ορίζονται στις προαναφερόμενες διατάξεις όπως αναφέρεται στο σκεπτικό της παρούσας, βάσει του υπ’ αριθ. πρ. 19/4-11-2016 πρακτικού της Επιτροπής Ελέγχου Καταλληλότητας Αθλητικών Εγκαταστάσεων της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας.

Ο ΑΣΚΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ
ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ & ΙΟΝΙΟΥ
ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ
 
πηγή: agrinio24.com
« PREV
NEXT »